Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Trieciennieku ģimenīte taisa rekordu

Ventspils slimnīcas dzemdību nodaļa ir pārsitusi pēdējo gadu rekordus. 600. jaundzimušā gods ticis mazulim, kas piedzimis ģimenei no Valdemārpils.

Ugunsgrēks Ventbunkera teritorijā

Svētdien no rīta termināļa Ventbunkers teritorijā aptuveni 160 kvadrātmetru platībā bija izcēlies ugunsgrēks, piešķirot tam paaugstinātas bīstamības pakāpi. Ugunsgrēku izdevās ātri likvidēt, zaudējums apkārtējai videi nav radīts.

2.lpp. Viedoklis: «O, sports...», laikraksta «Ventas Balss» žurnālists Pēteris Neimanis

«Tālāk aiz šī izsaukuma būtu jāseko vārdiem «tu esi miers», bet tie, kuriem sports ir vairāk par bēgšanu no mazkustīga dzīvesveida, labi saprot, ka miers nopietnajā sportošanā ir tikai nosacīts un dažkārt pat nav vēlams.»

3.lpp.

Billija visniknāk uzbrukusi balkoniem

Vakar apkopoti vētras Billija nodarītie postījumi. Ventspilī visvairāk cietuši balkoni, kā arī plēsti jumti un gāzti koki.

Iezīmē nākotnes skolotāja portretu

Skolēni vēlas, lai skolotāji būtu spilgtas personības, saprotoši un apveltīti ar humora izjūtu, secināts kādā nesen veiktā pētījumā.

4.lpp.

Rūpējas par Rembo suņiem

Dzīvnieku patversmes Rembo labie gariņi un draugi no 5. vidusskolas atkal viesojas pie saviem aizbilstamajiem.

Dāvā prieku un cerību

Pagājušajā nedēļā izskanējuši vairāki labdarības koncerti, kuros ventspilnieki, vācot ziedojumus, palīdzējuši pietuvoties kāda sapnim par gaišāku nākotni.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Reportāža. Sumināti šāgada labākie sportā Ventspilī

Pilsētas Kultūras centrā īpašā ceremonijā sumināja šāgada izcilniekus sportā, pasniedzot balvas astoņās nominācijās – sākot ar cerību un beidzot ar mūža ieguldījumu sportā. Šajā vakarā izskanēja daudz pateicības vārdu un laba vēlējumu, īpaši izceļot konkurenci, kāda šogad bija uz balvas Gada atzinība sportā iegūšanu. Taču tas ir ne tikai iemesls priecāties, bet arī motivācija cītīgi strādāt, jo latiņu zemāk nolaist nedrīkst.

7.lpp. Ventspils siltums informē

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: