17. decembrī plkst. 18.55 Olimpiskā centra „Ventspils” basketbola hallē pirms Eirokausa basketbola spēles starp BK “Ventspils” – “Stelmet Zielona Gora” (Polija) Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs pasniegs naudas balvas sportistiem un treneriem, kuri guvuši panākumus Eiropas čempionātā svarbumbu celšanā un sambo.

Ar naudas balvām tiks apbalvoti: Gints  Būmeisters - par izcīnīto 1. vietu Eiropas Savienības čempionātā sambo, Vladimirs Vlasjuks - sporta skolas „Spars” džudo nodaļas treneris par ieguldīto darbu, sagatavojot Gintu Būmeisteru Eiropas Savienības čempionātam sambo, Vasilijs Giņko - par izcīnīto 1.vietu garajā ciklā un 1. vietu raušanā svarbumbu celšanā Eiropas čempionātā senioriem, Valērija Soboļeva - par izcīnīto 2.vietu svarbumbu celšanā Eiropas čempionātā junioriem un Deniss Golovins par izcīnīto 3.vietu svarbumbu celšanā Eiropas U-18 čempionātā.

Piešķirtā naudas balva ir pašvaldības pateicība sportistiem un trenerim par ieguldītā darba rezultātiem un panākumiem nozīmīgās sporta sacensībās un Ventspils pilsētas tēla nešanu pasaulē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: