Savā laukumā gūstot sešus vārtus un pieveicot vicečempionu FK RABA, pie otrā panākuma Latvijas čempionātā telpu futbolā tikuši VTO futbolisti.

Sākuši ar diviem vārtu guvumiem pēc kārtas (Daniels Vasiļjevs, Andrejs Saleiko), VTO spēlētāji ļāva sāncenšiem tomēr attapties un minūtes laikā panākt izlīdzinājumu. Pirmo puslaiku komandas noslēdza neizšķirti – 3:3 (ventspilniekiem vārtus guva Dmitrijs Kuzmins), bet jau otrā puslaika sākumā Vasiļjevs un Kuzmins panāca 5:3. RABA tūlīt pat vārtsarga vietā sūtīja laukumā piekto spēlētāju, taču skaitlisko pārsvaru uzbrukumā realizēt nespēja. Divas minūtes līdz spēles beigām mājinieki izcēlās sesto reizi, kad trešos vārtus mačā guva Kuzmins (visā čempionātā jau 10). Ventspilniekiem tas bija otrais panākums septiņās spēlēs (vēl arī neizšķirts), kas astoņu komandu konkurencē ļāva pakāpties jau uz piekto vietu.

Sešās spēlēs seši punkti ir FC Petrow, RABA izcīnījusi trīs punktus piecos mačos, bet SK Monarhs aizvadījis septiņas cīņas un ticis pie punkta. Savukārt virs ventspilniekiem iekārtojusies Raita ar sešās spēlēs izcīnītiem 11 punktiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: