SMScredit.lv Virslīgas priekšpēdējā kārtā tikās komandas, kuras par savu vietu tunīra tabulā jau parūpējušās - čempione "Ventspils" un astotās vietas ieguvēja "Daugavpils". Mačā ar 2:0 uzvaru svinēja "Ventspils".

Apskati foto!

Iepriekšējā kārtā "Ventspils" ar uzvaru "Skonto" stadionā bija nodrošinājusi zelta medaļas, taču mačā pret "Daugavpili" lielās avantūrās neielaidās un sūtīja laukumā visnotaļ ierastu sākumsastāvu. Rezervē gan bija palikuši Ģirts Karlsons un Jurijs Žigajevs, taču par "Ventspils" otro sastāvu šodienas variantu nu nekādi nevarēja nosaukt. Savukārt "Daugavpils" pēc neveiksmīgā 0:5 pret pilsētas otru komandu vārtos vietu uzticēja Georgijam Čižovam.

Viņš palika laukumā līdz 37. minūtei, kad "Ventspils" atklāja rezultātu, tiesa, ne bez pretinieku palīdzības, jo pēc Šeika Diaņa uzsāktā uzbrukuma bumba atsitās pret vārtu stabu un pēc tam rikošetā no Jurija Sokolova ielidoja vārtos. Pēc šīs epizodes Čižovu nomainīja Vladislavs Kurakins (piespaidu maiņa kājas traumas dēļ), taču arī viņš savu cietoksni līdz puslaika beigām neskartu nespēja nosargāt. Kompensācijas laikā savus 11. vārtus sezonā guva Ahmeds Abdultaofiks, dubultojot "Ventspils" pārsvaru.

Otrajā puslaikā Jurģis Pučinsks deva iespēju arī jaunajiem Vladislavam Mukinam un Dāvim Indrānam, uzlaižot viņus uz maiņu, laukuma saimniekiem bija vairāki lieliski momenti, lai palielinātu savu pārsvaru (mača izskaņās pēc nepatīkama Riževska sitiena pasvīst vajadzēja arī Uvarenko), taču rezultāts vairs nemainījās, un "Ventspils" svinēja uzvaru 2:0.

Tiesa, kā jau iepriekš minēts, nevienai no komandām šī spēle neko neizšķīra turnīra tabulas konktekstā.

sportacentrs.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: