Gatavojoties jaunajai sezonai, mūsu volejbola klubs Ventspils veiksmīgi uzsācis Talsu kausa 2010 izcīņas sacensības.

Ventspilnieki jau paspējuši Talsu kausā aizvadīt visas grupu turnīra spēles un tagad var gatavoties izslēgšanas spēlēm. Šogad turnīrā piedalās vienpadsmit komandas, kas sadalītas divās grupās: vienā ir sešas komandas, bet otrā – piecas.

VK Ventspils tika ielozēts piecu komandu grupā un ir aizvadījis visas grupu turnīra spēles, izcīnot tajās visās pārliecinošu uzvaru. Vispirms pirmajā spēlē ar rezultātu 3:1 tika uzvarēta Laidzes komanda, ar ko mūsējie tikās pagājušā gada finālā un kuru uzvarēja ar 3:0. Visās pārējās spēlēs pret komandām Lauciene, Autogarants, Krams un Bāze tika uzvarēts ļoti pārliecinoši (3:0). Otrajā grupā pārliecinoša favorīte ir komanda Valgunde, kas to apliecinājusi, uzvarot visās četrās spēlēs ar rezultātu 3:0. Pirmie VK Ventspils izslēgšanas spēļu pretinieki vēl nav zināmi, jo otrajā grupā vēl nav izspēlētas visas grupu turnīra spēles.

Jau 23. oktobrī sāksies jaunā Latvijas čempionāta Pirmās līgas sezona, bet mūsu VK Ventspils pirmā spēle paredzēta 27. oktobrī, kad izbraukumā būs jāspēkojas ar Kuldīgas novada sporta skolas komandu. Pirmo mājas spēli volejbolisti aizvadīs 30. oktobrī, kad sporta hallē Pārventa tiksies ar SK Aizkraukle spēlētājiem, bet jau nākamajā dienā Ventspilī viesosies Valgundes/Jelgavas novada komanda, kas pagājušajā sezonā bija mūsējo principiālākā pretiniece.

Volejbola kluba Ventspils valdes priekšsēdētājs Matīss Kaņeps Ventas Balsij atklāja, ka šajā sezonā VK Ventspils ir uzsācis veiksmīgu sadarbību ar jaunu atbalstītāju un dalību Talsu kausā 2010 klubam nodrošina Ventspils Augsto tehnoloģiju parka Biznesa inkubators. «Par mērķiem pirmajā līgā šobrīd vēl ir pāragri runāt, jo ir vairākas jaunas komandas, bet daudzām citām komandām ievērojami izmainījies sastāvs, tāpēc kaut ko prognozēt šobrīd ir neiespējami. Diemžēl mūsu vienību atkal ir skārušas veselības problēmas – vienam no spēlētājiem ir plaušu karsonis, bet citam treniņspēlē sanāca izmežģīt potīti, tāpēc uz sezonas sākumu, iespējams, nebūsim pašā optimālākajā sastāvā.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: