Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Sagādā piecas tonnas ozolzīļu

Vairāk nekā piecas tonnas ozolzīļu šogad ikgadējos Zīļu mačos trīs nedēļu laikā salasījuši 5. vidusskolas skolēni. Tostarp 2.b klases skolnieks Kārlis Timošenko kopā ar ģimeni salasījis vairāk nekā tonnu Briežu dārza zvēriem paredzēto gardumu.

Uz jaunās grīdas atgriezīsies Eiropas kausā

Šodien pirmo spēli atjaunotajā Basketbola halles zālē un jaunajā ULEB Eiropas kausa sezonā aizvadīs basketbola klubs Ventspils, tiekoties ar astoņkārtējo Melnkalnes čempionu Budocnost.

2.lpp. Viedoklis: „Pavisam vienkārši”, laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietniece Līga Gabrāne

«Trešdienas mēdz dēvēt par mazajām piektdienām, tāpēc piedāvāju nedaudz izklaidējošas pārdomas par to, kas ar mums notiek. Nesen skatījāmies kādu amerikāņu filmu, kurā brīdī, kad jaunie cilvēki – vīrietis un sieviete – ir iemīlējušies viens otrā, meitene teju vai kā visu attiecību kulminācijas galveno frāzi pasaka: «Tu esi seksīgs!» Tas arī ir kā vienīgais kompliments un apliecinājums vārdos jūtām, kas starp viņiem ir raisījušās. Un tā nebija nekāda komēdija, bet vienkārša, romantiska filma par attiecībām.»

3.lpp.

Dedzināšanas lietā mēģinās vienoties

Krimināllietā par vienaudža apliešanu ar spirtu un aizdedzināšanu mēģinās panākt vienošanos.

Uzņēmēji spriež par nodokļu politiku

Šonedēļ notikušajā Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Kurzemes uzņēmēju reģionālās padomes sēdē izvērtās intensīva diskusija par aktuālām tēmām.

Pusaudzis gūst smagu elektrotraumu

Pagājušās nedēļas nogalē smagus ķermeņa apdegumus guvis kāds 1999. gadā dzimis jaunietis, kas pārgalvīgi mēģinājis uzkāpt augstsprieguma tornī un saņēmis strāvas sitienu.

4.lpp.

Zivju kombināts lūkojas uz Ameriku

Ventspils zivju konservu kombināts plāno samazināt atkarību no viena ārējā tirgus, kur tiek piegādāts līdz 80% eksporta produkcijas, un plāno nākamo divu gadu laikā uzsākt eksportu uz ASV un Kanādu.

Komunālā pārvalde informē

5.lpp. Ekspedīcija laukos. Pieturas punkts – Lagzdiene

Ventas tuvumā, Piltenes – Zlēku ceļa malā atrodas skaistais Lagzdienes ciems, kas veidojies ap vēsturisko Lagzdienes muižu. Tagad te palikušas vien dažas apdzīvotas mājas.

6.lpp. Sports. Noslēdz vasaras sezonu un gaida salu

Ar SK Krauķi kausa izcīņas astotā posma sacensībām Popē vasaras sezonu noslēguši šīs puses autosporta entuziasti. Tagad viņiem ir laiks ķīlēt mašīnas un krāt emocijas ziemas mačiem.

Aizsargi debitē izlasē ar punktu

Latvijas futbola valstsvienība aizvadījusi divas spēles Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, bet debiju oficiālajos mačos tajā piedzīvojuši FK Ventspils aizsargi Kaspars Dubra un Antons Kurakins.

7.lpp. Ventspilnieki pirmajā republikā. 1931. gads. Vasara, rudens un ziema

Bīstamo dezertieri Alfrēdu Celmu otrdien nodeva Ventspils pulka komandiera rīcībā. Lietišķu pierādījumu trūkuma dēļ skatlogu apzagšanu viņam neizdevās pierādīt. Celms nogādāts Liepājā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: