LMT Virslīgas 23. kārtas spēlē izbraukumā svarīgu uzvaru ar 1:0 svinēja FK Ventspils spēlētāji, kas pieveica Daugavpils Daugavas futbolistus.

Vienīgos vārtus spēles 15. minūtē mūsējo labā guva Grigorijs Čirkins, tādējādi saglabājot cerības šosezon iegūt Virslīgas zeltu.

Par vienu no spēles galvenajiem varoņiem kļuva mača tiesnesis Vadims Direktorenko, kas acīmredzami nekontrolēja notikumus laukumā. Viņa nedrošā darbība reizēm lika nervozēt arī abu komandu galvenajiem treneriem. Jāuzsver, ka mačā kopā tika parādītas septiņas dzeltenās un viena sarkanā kartīte. Spēles pēdējās 20 minūtes mūsējiem nācās aizvadīt mazākumā, jo no laukuma tika noraidīts vienīgais vārtu guvējs Grigorijs Čirkins. Tomēr mūsējie prata veiksmīgi apturēt daugavpiliešu spiedienu un izcīnīt grūtu uzvaru.

FK Ventspils galvenais treneris Nuncio Dzavetjeri: «Šī bija augsta līmeņa spēle. Daugava nodemonstrēja ļoti labu futbolu. Rezultāts mums ir ļoti svarīgs, jo mēs turpinām cīnīties par čempionu titulu. Esmu apmierināts ar savas komandas sniegumu, jo sastāvs ir ļoti jauns, bet pat pret tik spēcīgu konkurentu izskatījās ļoti labi. Uzvara uzlabos mūsu emocionālo stāvokli. Apsveicu savus puišus ar labu sniegumu.»

Komentējot neizteiksmīgo Jurija Žigajeva sniegumu, Dzavetjeri nebija skarbs: «Negaidīju no viņa ko vairāk, jo trešdien viņš aizvadīja spēli izlasē. Žigajevs nebija atguvies ne fiziski, ne psiholoģiski. Viņam pēc izlases tika iedotas trīs brīvdienas, un, lai arī viņš aizvadīja ne to labāko maču, viņa atrašanās laukumā vien ir liels pluss.»

Atsevišķas uzslavas saņēma arī Ritvars Rugins un Grigorijs Čirkins. «Šie futbolisti ir tie, kas var pildīt visdažādākās funkcijas. Rugins ir spēlētājs, ko gribētu redzēt jebkurā komandā. Viņam bija lieli nopelni komandas uzvarā. Ņemot vērā, ka viņam todien bija dzimšanas diena, viņš saņēma labu dāvanu no komandas.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: