Arī Ventspils novada uzņēmēji 20. un 21. septembrī piedalīsies akcijā "Atvērtās dienas laukos". Lauku saimniecības, pārtikas ražotāji, amatnieki un viesu māju saimnieki sestdien un svētdien piedāvās apmeklētājiem īpašas atlaides, dāvanas un bezmaksas ekskursijas.

Tā, piemēram, Vārves pagasta saimniecībā "Baloži", iepriekš piesakoties, varēs izmēģināt pirts priekus pārvietojamā pirtī "Pirts omnibuss". Viesi uzzinās arī to, kā Birznieku ģimene organizē putnu – vistu, gaiļu, zosu un pīļu – turēšanu brīvos apstākļos. Bērnus aicinās iesaistīties spēles, lai noskaidrotu, kādi ir mājputnu ieradumi.

Uzņēmums "DabaLaba" Ances pagastā pieteicis tēmu "Iepazīsti Latvijas mežos mītošos zvērus pārgājienā ar loku". Akcijas dienās Reinis Pižiks piedāvās atlaides loka šaušanas trases apmeklējumam garajā trasē, kurā ir 20 mērķi, un īsajā trasē ar desmit mērķiem.
Nedēļas nogalē būs atvērta arī Ances muiža. 20. un 21. septembrī plkst. 11 sāksies ekskursija, bet plkst. 11.30 – sklandraušu cepšanas meistarklase (iepriekš noteikti jāpiesakās).
 
Atvērtās dienas ir lieliska izdevība atbalstīt vietējos ražotājus, gūstot labumu un prieku arī pašiem. Visi akcijas dalībnieki redzami ŠEIT!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: