2. un 3. augustā Ventspils Lidostas teritorijā norisinājās Latvijas dragreisa čempionāta 4. posms. Pasākums pulcēja iespaidīgu dalībnieku pulku, kopumā sacensībās piedalījās 73 autobraucēji - no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas.

Apskati foto!

 

Īpašs satraukums valdīja Unlimited klasē, kurā piedalījās 12 dalībnieki.

 

Pēc spraigām cīņām godpilno pirmo vietu ieguva pašmāju dalībnieks Normunds Lācis, uzrādot laiku 8,5 sekundes un 273 km/h! Labot fiksēto Latvijas ātruma rekordu neizdevās nevienam no dalībniekiem.

 

 

Bija padomāts arī par jaunākajiem apmeklētājiem, kuri izbaudīja īstenus autobraucēja priekus, mērojoties spēkiem ar radiovadāmajām auto modelīšu mašīnām - trīs veiksmīgākie un ātrākie balvās ieguva radiovadāmās mašīnas.

 

"Īpašu paldies vēlos pateikt Ventspils pilsētas domei par finansiālu un informatīvu atbalstu, kā arī Ventspils lidostas personālam par laipno uzņemšanu! Gan dalībnieki, gan skatītāji klātienē varēja izbaudīt starptautiska mēroga sacensības. Esam pagodināti viesoties šajā pilsētā un ceram tikties arī nākošgad," komentē sacensību organizatore Jolanta Jermacāne.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: