Trīsbumbu spēļu strītbola turnīrā triumfējusi komanda “Maskava” , tā izvirzoties vadībā arī kopvērtējumā, un tiekot pie ļoti labām izredzēm visu spēļu kopvērtējumā.

Apskati foto!

Jau pēc kvalifikācijas mačiem kļuva skaidrs, ka galvenie pretendenti uz uzvaru strītbolā būs “Tavernas” , “Blāzmas” un “Maskavas” spēlētāji, un, lai arī “Inkubators” noslēdza pirmo dienu tikai ar uzvarām, šī komanda drīzāk varētu pacīnīties par labāko vietu otrajā trijniekā. Tā arī notika, līderu mači bija spraigi un neprognozējami, bet vislabāk šajā atmosfērā noorientējās jaunie maskavieši, jau pirms pēdējās kārtas nodrošinot pirmo vietu.

Dramatiski risinājās spēle, kurā izšķīrās otrās vietas liktenis – “Taverna” bija viena punkta attālumā no uzvaras, esot vadībā 10:6, “Blāzma” ar diviem tālmetieniem panāca izlīdzināju, taču sāncenši tūlīt pat ielidināja arī savu, izraujot uzvaru. Vēlāk “Blāzma” pieveica “Inkubatoru” , ierindojoties trešajā vietā, bet biznesa ideju stutēji finišēja ceturtie.

Strītbolā rūdītajai “Tavernai” par neizcīnīto pirmo vietu turnīrā nelielu gandarījumu sarūpēja komandas biedrs Jurģis, uzvarot tālmetienu konkursā, turklāt startējot tajā pēdējais. Viņš realizēja 7 no 10 metieniem, par vienu apsteidzot “Bucher Schoerling” Aivaru.

Pamatīga jautrība tagad sanākusi kopvērtējumā, kura vadībā izrāvusies “Maskava” (5 punkti), bet no devītās vietas uz otro pakāpusies “Taverna” , nostājusies līdzās šībrīža čempioniem “Krauzers” (pa 11). Tālāk komandas sastājušās tik pat blīvi, tā kā droši var paredzēt, ka pludmales volejbola mačos (šogad būs jauna dislokācijas vieta!) cīņa būs ne pa jokam. Lai arī “Maskava” ir šķietami vienkāršā situācija (seši punkti nodrošinās pirmo vietu, vienalga, kā nospēlēs pārējie), liels skaits komandu atrodas līdzās cita citai, saglabājot labas izredzes uz trijnieku, tāpēc skaidrs, ka atpūtu pludmalē neplāno.

7.augustā pludmales volejbola laukumos notiks priekšsacīkstes, bet 9. augustā – Grand finale!

4.Trīsbumbu spēļu kopvērtējums pēc 2 veidiem*

1.Maskava 5
2.Taverna 11
3.Krauzers 11
4.Bucher Schoerling 13
5.Gambino 13
6.Inkubators 14
7.Rando K 15
8.Blāzma 18
9.Daciks&Co 18
10.Zirga gaļa 18
11.RIO 18
12JSK Gālene 19
13.Ventspils nafta termināls 20
14.KUREKSS 21
15.Jamaica West 26

*Punkti veidojas, summējot izcīnītās vietas

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: