Latvijas čempionvienība futbolā "Ventspils" UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra otrās kārtas spēlē trešdien izbraukumā spēja izturēt lielo Zviedrijas spēcīgākā kluba "Malme" spiedienu un nosargāt bezvārtu neizšķirtu 0:0 (0:0).

Mača pirmajā daļā lielāks pārsvars piederēja mājinieku komandai "Malme", kas veica vairākus sitienus pa "Ventspils" vārtsarga Maksima Uvarenko vārtiem. Tiesa, praktiski visi raidījumi bija vārtiem secen, jo tikai viens sitiens lidoja vārtu taisnstūrī.

Tomēr arī ventspilnieki ik pa laikam nekautrējās traucēt sāncenšu vārtsarga modrību, taču arī Latvijas komandas pūliņi bija neveiksmīgi, abām komandām dodoties pārtraukumā bez gūtiem vārtiem.

Līdz ar otro puslaiku mājinieku spiediens manāmi pieauga. "Malme" futbolisti radīja vairākas lieliskas vārtu gūšanas iespējas, taču vienmēr vietā bija Uvarenko, vai arī saimnieku sitieni lidoja vārtiem garām. Tikmēr ventspilnieki spēlēja izteikti no aizsardzības, cerot izmantot kādu no pretuzbrukuma iespējām. Tādas bija, taču bumba pēc pāris bīstamām situācijām ceļu vārtos neatrada.

Lieliska iespēja gūt vārtus šajā mačā bija "Ventspils" nigēriešu leģionāram Ahmedam Abdultaofikam, taču viņa raidītā bumba atsitās pret vārtu stabu.

Pēc nedēļas komandas atkārtoti tiksies Ventspilī, bet nākamajai kārtai kvalificēsies komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

LETA

Foto:www.dn.se

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: