Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Vajadzīgi kvalificēti metinātāji

Noslēdzot optimizāciju, Ventspils metināšanas rūpnīca pilnībā pievērsusies jauno pasūtījumu izpildei – metāla konstrukciju piegādei skandināvu un vietējam tirgum. Uzņēmums steidzami aicina darbā kvalificētus metinātājus un atslēdzniekus montētājus, solot tiem labas algas. Jūnijā produktīvākie metinātāji saņēma 1300 eiro.

Seksīgajam ekoveikaliņam uzliek sodu

Seksa skandālā iesaistītajam ekoveikaliņam par nesadarbošanos uzlikts 1500 eiro sods. Datu valsts inspekcija pārbaudi turpina, bet policija lietu izbeigusi.

2.lpp. Viedoklis: „Vienos svētkos”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Tiklīdz kalendāru pāršķīrām uz pirmo vasaras mēnesi jūniju, Latvijas pilsētās un pagastos sāka atzīmēt Pilsētu un Pagastu svētkus. Citi – īsākus, iztiekot vien ar nedēļas nogali, citi – pasākumus sarūpējuši veselai nedēļai. Ventspils Pilsētas svētkus tradicionāli svin augusta pirmajās brīvdienās, sākot ar piektdienu.»

 

3.lpp.

Novadniekiem eksāmenos veicies labi

Ventspils novada vidusskolēniem, salīdzinot ar valsts kopējiem rezultātiem, centralizētajos eksāmenos labāk veicies matemātikā, latviešu valodā un literatūrā, kā arī angļu valodā.

Skaidro, kam piederēja niknais suns

Vakar notika otrā tiesas sēde, kurā turpināja skaidrot, kam piederējis agresīvais suns, kas pie tirdzniecības centra Baku sakoda sievieti.

4.lpp.

Viesi darina unikālas aproces

Ventspils Amatu mājā jau kādu laiku tiek apgūta dzintara pavediena burvība, bet tagad to integrēt pašdarinātā rotā iespējams ikvienam interesentam.

Ar interesi mācās arī vasarā

Šonedēļ Ventspils skolēniem ir iespēja vērtīgi un interesanti pavadīt laiku Iespējamās misijas vasaras skolā. Arī mācīšanās brīvlaikā, kā izrādās, var būt aizraujoša.

Romu līderis strādās vakarskolā

Ventspils vakara vidusskolā augustā par ķīmijas skolotāju darbu uzsāks sabiedrības integrācijas biedrības Alternativas priekšsēdētājs Dainis Krauklis.

 

5.lpp. Darbs un nauda. Sapucēties var vienuviet

Ventspilnieces, kuru auguma parametri neiekļaujas standarta 90-60-90, var priecāties – pilsētā nu ir par vēl vienu vietu vairāk, kur tiek piedāvāti lielo izmēru apģērbi.

6.lpp. Sports. Čempionu līgas izšķirošais duelis

Šodien UEFA Čempionu līgas 2. kvalifikācijas kārtas atbildes mačā FK Ventspils savā laukumā uzņems Zviedrijas čempionus Malmo FF, ar kuriem viesos cīnījās neizšķirti (0:0).

Petankas duetam sudrabs

Latvijas čempionātā petankā jaukto pāru jeb dupletu konkurencē ventspilniekiem Evitai un Ērikam Viļumoviem izdevies izcīnīt sudraba medaļas, tas Ventspils spēlētājiem ir jau kārtējais šīs vasaras panākums.

7.lpp. Ventspilnieki pirmajā republikā. 1929. gads. Pavasaris

Seriāls turpinās! Ievēlēta jaunā pilsētas dome, tiek dalītas vietas domes komisijās. Mēs nekad neuzzināsim, vai domnieka Griezes arests bija labējo kolēģu sarīkots, lai mainītu spēku samēru pilsētas vadībā. Toties Ventspils iedzīvotājiem bija visas iespējas labi izklaidēties!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: