19. jūlijā Ventspilī notiks trešais „Kurland Bike Bench” Ventspils pilsētas čempionāts svaru stieņa spiešanā guļus bez ekipējuma.

Sacensības spiešanā guļus notiks četrās grupās (juniori, vīri, seniori un sievietes). Atbilstoši Starptautiskās Paeurliftinga federācijas noteikumiem juniori sacentīsies deviņās, vīri un seniori astoņās, un sievietes septiņās svara kategorijās. Komandu vērtējumu veidos pieci labākie rezultāti no jebkuras vecuma vai dzimuma grupas.

 

Sacensību norises laiki:

  • 10:00 – 11:30 dalībnieku svēršanās;

  • 11:30 – 12:00 tiesnešu sanāksme;

  • 12:00 sacensību sākums.

Sacensību nolikums, pieteikuma veidlapa un citi noderīgi dokumenti pieejami ŠEIT.

Pēc spiešanas guļus sacensībām norisināsies spēka cīņa absolūtajā kategorijā.

 

Sacensību norises vieta ir „Piejūras Kempings”, Vasarnīcu ielā 56. Sacensību dalībniekiem tiks piešķirtas ieejas kartes.

 

„Kurland Bike Bench” organizē Latvijas Pauerliftinga federācija sadarbībā ar Ventspils pilsētu, Sporta biedrību „Magnuss” un biedrību „Spēka Pasaule”.

 

„Kurland Bike Bench” notiek sociālā projekta „Es zinu, Tu to vari” ietvaros. Lielākā daļa projekta „Es zinu, Tu to vari!” pasākumu būs veltīti jauniešiem, atsevišķi pasākumi paredzēti arī ģimenēm kopā ar bērniem. Projekta mērķis ir iedvesmot jauniešus būt fiziski aktīviem un veidot izpratni, ka veselīgs un aktīvs dzīvesveids un atteikšanās no dažādu atkarības vielu lietošanas palīdz sasniegt nospraustos mērķus. Projekta ietvaros no jūlija līdz augustam notiks vairāk kā 58 pasākumi visā Latvijā – ielu basketbola turnīri, ielu vingrošanas sacensības un citi ielu kultūras pasākumi, kā arī nometnes un ģimeņu sporta dienas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: