4. “Trīsbumbu spēļu” futbola turnīrā izspēlēti pirmie finālmači, sadalot punktus par 9. - 15. vietu, bet jau ceturtdien tiks noskaidrotas šīs sezonas spēcīgākās kājbumbas komandas.

Apskati foto!

Spēļu vakars sākās ar to, ka uzreiz kļuva zināma 15. vietas ieguvēja, jo dažādu iemeslu dēļ uz mačiem netika Blāzmas komanda – kāds teica, ka autobuss salūzis, vēl  bija aizdomas par degvielas trūkumu, taču ticamāks šķita variants par aizņemtību citā sporta pasākumā. Pārējās sešas komandas nodemonstrēja ļoti dažādu snieguma spektru, gan cīnoties 0:0, gan pamatīgi graujot sāncenšus.

Ļoti veiksmīgu spēli rādīja “Tavernas” komanda, brīžiem pat liekot brīnīties, kāpēc komanda nav tikusi labākajā astotniekā. Savukārt pēdējā mačā kārtīgi pamodās Inkubators, pēc diviem neizšķirtiem futbola turnīru noslēdzot ar uzvaru 9:1. Devītajā vietā futbolā tomēr finišēja “Taverna” , saglabājot labas izredzes uz augstu vietu arī trīs spēļu kopvērtējumā. Tas pats sakāms par futbola desmito spēcīgāko komandu “Inkubators” , bet tālāk komandas izvietojās sekojoši – 11. vieta “Kurekss” , 12. vieta “Rio” , 13. vieta “Zirga gaļa” , 14. vieta “Jamaica West” , 15. vieta “Blāzma”.

Ceturtdiena solās būs sevišķi karsta diena Olimpiskā centra “Ventspils” mazajā futbola laukuma, jo tiks noskaidrots komandu izvietojums no 1. līdz 8. vietai. Viss sāksies ar ceturtdaļfināliem, tad mazais (par 5. - 8. vietu pusfināls) un lielais (par 1. - 4. vietu) pusfināls, bet pēdējos četros mačos jau tiks noskaidroti konkrēto vietu ieguvēji.

Ceturtdaļfinālu pāri
Rando K – Gambino
Daciks&Co – JSK Gālene
Krauzers – VNT
Bucher Schoerling – Maskava

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: