Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks un priekšsēdētāja vietnieks Māris Dadzis šodien tikās ar Naukšēnu pašvaldības delegāciju.

Kopā ar Naukšēnu domes priekšsēdētāju Jāni Zumentu Ventspilī ieradās arī administrācijas darbinieki, uzdodot kolēģiem daudz jautājumu. Tā, naukšēniešus interesēja, kā Ventspils novadā apsaimnieko autoceļus, kā tiek organizēta komunālās saimniecības darbība, vai tiek atbalstīti talantīgie audzēkņi, kā mācību iestādēs nodrošina bērnu ēdināšanu, kāds ir novada iedzīvotāju nacionālais sastāvs, vai novadā izveidota pašvaldības policija.

Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks, raksturojot viesiem pašvaldības ekonomisko un sociālo situāciju, atcerējās arī to, ka sākotnēji novadu reformai pretojusies gan daļa iedzīvotāju, gan pašvaldības darbinieku, bet pamazām radās izpratne, ka tādējādi var īstenot daudzus nozīmīgus projektus, būtiski uzlabojot novada iedzīvotāju dzīves kvalitāti. Arī Māris Dadzis neslēpa, ka skeptiski raudzījies uz pagastu apvienošanos, bet tagad novada domes priekšsēdētāja vietnieks uzskata, ka tas bija pareizs solis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: