15. jūnijā Piedzīvojumu parka pusmaratona 21,097km distancē startēs arī viena no pasaules labākajām maratonistēm - Jeļena Prokopčuka.

Pagājušogad Ventspilī Jeļena Prokopčuka dāmu konkurencē bija ātrākā, finišu sasniedzot pēc 1 stundas, 14 minūtēm un 5 sekundēm aiz sevis atstājot baltkrievieti Volhu Rezkaju un rīdzinieci Daci Linu.

 

Prokopčuka šogad veiksmīgi ir uzsākusi sezonu, piedaloties Japānas pilsētas Nagano maratonā, kur 42,195 kilometru distanci viņa veica 2 stundās 24 minūtēs un 07 sekundēs, izcīnot otro vietu, pirms tam iepriekšējā gada nogalē lieliskā cīņā izcīnot trešo vietu Ņujorkas maratonā.

 

Sacensību dienā pirms apbalvošanas ceremonijas būs iespējams sportistēm un sportistiem kopā ar Jeļenu arī nofotografēties.

 

Atgādinām, ka līdz Piedzīvojumu parka pusmaratonam palikušas vien divas nedēļas un šobrīd dalību sacensībām ir pieteikuši vairāk kā 1000 skrējēju.

 

15. jūnijā Ventspils Piedzīvojuma parka pusmaratons notiks jau piekto reizi. Pusmaratonā, kā ierasts, būs vairākas distances: pusmaratons jeb 21,097 km, 10,55 km, Nike tautas skrējiens 5,3 km un nūjošana, saglabājot iepriekš izstrādāto un sertificēto trasi. Bērnu skrējieni notiks 14. jūnijā plkst. 16.00, numuru saņemšana jau no plkst. 14.30.

 

Dalībai Piedzīvojuma parka pusmaratonam var pieteikties reģistrējoties www.pusmaratons.lv līdz 13. jūnijam. Reģistrēties sacensībām varēs arī sacensību dienā no plkst. 9.00 līdz plkst. 12.30, starts tiks dots ar pils lielgabala šāvienu plkst. 13.00.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: