"Aldaris" LBL Zvaigžņu spēle Jēkabpilī noslēdzās ar iespaidīgu pašmāju spēlētāju uzvaru, leģionārus sagraujot 154:110, turklāt ventspilniekiem arī uzvaras trīs konkursos - uzvarēja karsējmeitenes, Sandis Valters tālmetienu konkursā, Jānis Timma bija labākais bumbas triekšanā no augšas.

Apskati foto!

Pirmo titulu BK "Ventspils" sarūpēja Sandis Valters, izrādījās stabilākais tālmetienu konkursā. Katrā piegājienā Valters savāca 20 punktus, bet finālā tas bija pietiekoši uzvarai. Interesanti, ka iepriekšējo reizi Sandis trīspunktu metienu konkursā triumfēja pirms 14 gadiem - 2000.gada Zvaigžņu spēlē.

Jēkabpilī par Latvijas labākajām karsējmeitenēm tika atzītas ventspilnieces, kuras līdz ar to atgriezās šajā tronī. Saņemot balvu, meitenes bija ļoti sajūsminātas un atzina, ka ir ļoti patīkami, kad ieguldītais darbs tiek novērtēts. Ventspilnieces par uzvarētājām kļuva, tikai par punktu apsteidzot iepriekšējās uzvarētājas LU karsējas.

Jau pirms bumbas triekšanas konkursa bija skaidrs, ka galvenie pretendenti uz uzvari ir Jānis Timma un Kristaps Dārgais, bet lieliski šajā kompānijā izskatījās arī Kārlis Apsītis. Galu galā, precīzākais un iespaidīgākais sniegums padevās tieši Timmam, bet Dārgā ļoti sarežģītie mēģinājumi bija neveiksmīgi. Līdz ar to galvenā balva šoreiz tika ventspilniekam.

LBL un leģionāru izlašu mačā jau pirmajā puslaikā kļuva skaidrs, ka viesspēlētājiem šoreiz cerību uz uzvaru nav. Nepiespiestajā gaisotnē tieši pašmāju basketbolisti bija ne tikai precīzāki, bet arī noteikti spēlēja skatāmāk, nekautrējoties teju katrā uzbrukumā meklēt iespējas triecienam no augšās. Arī LBL izlases 100. punkts tika gūts ar triecienu no augšas, bet to paveica Sandis Valters. Galu galā LBL izlase svinēja iespaidīgu uzvaru 154:110, bet par spēles vērtīgāko basketbolistu tika atzīts Dārgais.

bkventspisl.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: