LBL 2. divīzijas līdervienību Ventspils Augstskolas un BTS pirmajā mačā spēcīgāki izrādījās pieredzējušākie tranzītnieki , svinot pat ļoti pārliecinošu uzvaru 92:64.
Apskati foto!
 
Intriģējoša šī cīņa bija ne tikai tāpēc, ka tikās LBL2 līdervienības, bet arī tāpēc, ka abas ir Ventspils komandas (Baltijas Tranzīta servisa komanda spēlē Rīgā, bet sastāva daudz ventspilnieku), tāpēc laukumā faktiski tikās tagadējais un iepriekšējo gadu VeA modelis. Tagadējiem studentiem spēles nedēļā gan nācās palikt mazākumā, jo Jūrmalas komandai tika izīrēts centrs Iļja Gromovs, kurš laiku pa laika palīdzēja VeA, vidēji mačā izceļoties ar divciparu rādītāju gan gūtajos punktos, gan atlēkušajās bumbās.
 
Maču gan labā sāka VeA spēlētāji, gūstot pirmos piecus punktus un šādu pārsvaru saglabājot ilgāku laiku. Tomēr ceturtdaļas beigās BTS rezultātu izlīdzināja (22:22), bet otrajā uzsāka vērienīgu atrāvienu. Studenti tās sākumā gan turēs līdzās un pat priekšā, bet puslaika izskaņa pilnībā piederēja viņu sāncenšiem. Atpūtā dodoties, BTS  spēlētāji jau bija iekrājuši 15 punktu pārsvaru 48:33. Lai gan pēc pārtraukuma VeA basketbolistiem izdevās nedaudz pietuvoties, BTS atbildi parādā nepalika, galu galā pārsvaru palielinot arī šajās desmit minūtēs, tiekot pie pluss 23 - 72:49.
 
Pēdējās desmit minūtes faktiski bija tikai formalitāšu kārtošana. VeA laiku pa laikam samazināja savus mīnusus, taču lieliem darbiem spēku un emociju pietrūka. BTS izcīnīja uzvaru 92:64, sarūpējot VeA trešo zaudējumu sezonā un otro spēcīgāko grupā. Studenti gan joprojām saglabā pirmo vietu (8/2), taču komandas šķir tikai viens punkts (BTS ir 7 uzvaras, 3 zaudējumi). 
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: