Dobelē notika Baltijas kausa sacensības svaru stieņu spiešanā guļus, kurās piedalījās arī trīs Ventspils pārstāvji: Helvijs Gūtmanis, Edmunds Andrups un Gvido Kohs.

Kopā mačos vairākās svara kategorijās startēja 72 dalībnieki no visām trim Baltijas valstīm. Svara kategorijā līdz 90 kilogramiem pirmo vietu izcīnīja Helvijs Gūtmanis, kam šie bija pirmie mači, bet svara kategorijā līdz 110 kg labākais bija Gvido Kohs.

Trešais mūsu pārstāvis – Edmunds Andrups – uzrādīja ne tikai labāko rezultātu svara kategorijā līdz 140 kg, bet arī absolūtajā kopvērtējumā. Treneris Gvido Kohs mūsu sportistu startus vērtē kā ļoti labus. «Jāpiebilst, ka sacensībās Dobelē vairāku apstākļu dēļ nepiedalījās vairāki mūsu sportisti. Tagad gatavosimies pasaules čempionātam, kas 2. novembrī notiks Somijā, bet mums ir grūtības ar finansēm, tāpēc tas, vai varēsim tajā piedalīties, ir miglā tīts. Ir perspektīvas labi nostartēt un iegūt arī kādu čempionāta medaļu.»

Tāpat visi, kam interesē šis sporta veids, katru dienu Olimpiskā centra Ventspils svaru zālē var saņemt bezmaksas konsultācijas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: