Jaunās sieviešu basketbola līgas čempionātā trenera Venta Kārkliņa vadībā savas pretinieces turpina graut BK Ventspils basketbolistes.

Regulārā čempionāta sestās kārtas spēlē ventspilnieces savā laukumā bez lielām problēmām tika galā ar Daugavpils Universitātes spēlētājām, sakaujot tās ar 107:59 (34:20, 21:17, 27:14, 25:8). Jāatzīmē, ka šajā mačā ar punktu guvumu izcēlās visas deviņas pieteiktās ventspilnieces. Rezultatīvākā BK Ventspils rindās ar 24 gūtajiem punktiem (1p. 6/8, 2p. 9/12, 3p. 0/1) bija Eva Pavlovska. Viņas kontā arī astoņas atlēkušās bumbas, septiņas rezultatīvas piespēles un tikpat daudz izprovocētu noteikumu pārkāpumu, kas summā deva +30 efektivitāti. Produktīvu spēli aizvadīja arī Sindija Gūtmane, kas izcēlās ar double double – 17 punktu un 13 atlēkušās bumbas.

Pārējās punktu guvējas: Kristīne Ignatjeva 19, Lelde Krista Kalniņa un Zane Pavariņa (+9 atl.b.) pa 13, Katrīna Kondaurova 6, Elīza Marta Matisone, Elza Dzērve un Sandra Grīnberga pa 5. Ar sešās spēlēs izcīnītām tikpat daudz uzvarām BK Ventspils basketbolistes šobrīd ieņem pirmo vietu čempionāta kopvērtējumā. Tiesa, tāda pati bilance ir arī vienībai Avantis, kas ir otrajā vietā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: