Latvijas futbola virslīgas 15. kārtas atlikto maču šodien aizvadīs FK Ventspils futbolisti, kas viesos tiksies arī FC Jūrmala komandu.

Komandām tā būs otrā tikšanās reize, bet pirmajā ventspilnieki savā laukumā svinēja uzvaru, tiesa izšķirošo pārsvaru iegūstot vien mača beigās. Pirmajā puslaikā rezultātu atklāja Igors Tarasovs, bet nākamie vārti tika gūti vien 87. minūtē, kad viesu aizsargs Oskars Ikstens ievirzīja bumbu savos vārtos. Kompensācijas laika trešajā minūtē precīzs bija arī ventspilnieku kapteinis Vitālijs Smirnovs – 3:0.

 

Abu komandu trešā spēle paredzēta 20. oktobrī Ventspilī. Jāpiebilst, ka jūrmalnieki vēl saglabā izredzes turnīra tabulā pakāpties uz piekto vietu, kuru šobrīd diezgan droši ieņem Liepājas metalurgs.

 

Pēc mača Jūrmalā FK Ventspils būs vairs tikai par vienu mača mazāk nekā līderiem Skonto, bet otro atlikto spēli Jurģa Pučinska komanda izspēlēs 14. oktobrī Ilūkstē, jau pēc savstarpēja mača ar rīdziniekiem (5.oktobrī Rīgā). Šobrīd komandas šķir seši punkti un divi mači. Vēl par sešiem punktiem mazāk ir Rīgas Daugavai, kas ieņem trešo vietu, bet punktu no rīdziniekiem atpaliek pašreizējie čempioni Daugavpils Daugavas spēlētāji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: