Šobrīd vērienīgā projektā, kas paredz siltumtīklu nomaiņu Pārventā, montāžas darbi tuvojas noslēgumam un, lai jaunās trases pievienotu esošajai siltumapgādes sistēmai, ir veicami vēl pēdējie plānotie karstā ūdens piegādes atslēgumi.

Kartsā ūdens piegādes atslēgumi būs šādās vietās un laikos:

Atslēgšanas laiks

Pieslēgšanas laiks

Adrese

27. septembris plkst. 9.00

27. septembris plkst. 18.00

Lidotāju ielā 13, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 24, 26

Saldus ielā 1, 3

27. septembris plkst. 9.00

2. oktobris plkst. 15.00

Ozolu ielā 2, 4

30. septembris plkst. 20.00

2. oktobris plkst. 15.00

Visiem Ventas labā krasta klientiem (Pārventa)

Tā kā remontdarbi Pārventā vienlaikus notiek divos objektos – Ozolu ielas rajonā un no Talsu ielas katlumājas līdz Celtnieku iela – tika meklēti risinājumi, kas ļautu maksimāli samazināt atslēguma laiku.

Ozolu ielā posmā no otrās līdz ceturtajai mājai jānomaina 126 m garš siltumtrases posms. Lai nebūtu uz vairākām dienām jāatslēdz karstais ūdens visā mikrorajonā, piektdien, 27. septembrī, uz deviņām stundām atslēgs vairākas ēkas Lidotāju un Saldus ielā un uzstādīs aizbīdņus. Tie nodrošinās to, ka turpmāko remonta laiku karstais ūdens nebūs tikai Ozolu ielas divām ēkām. Pārējie kvartāla iedzīvotāji varēs karsto ūdeni lietot.

Bet jau pirmdien, 30. septembrī, uzsāks maģistrālās siltumtrases posma no Talsu ielas katlumājas līdz Celtnieku ielai pieslēgšanu esošajai trasei. Pieslēgšana notiks divās vietās – pie dzelzceļa pārbrauktuves un Celtnieku ielā, kur to varēs izdarīt tikai pēc vecā trases posma demontāžas, atslēdzot karstā ūdens padevi visā Pārventā. Tā kā caurules ir liela diametra, darbi būs laikietilpīgi un to paveikšanai nepieciešamas minimāli 43 stundas, lai arī SIA Latenergoprojekts darbinieki strādās gan dienu, gan nakti.

PSIA Ventspils siltums atvainojas klientiem, ka nākas pieciest neērtības. Par laiku, kurā karstā ūdens padeve ir pārtraukta, iedzīvotājiem, kas vēl nav uzstādījuši karstā ūdens patēriņa skaitītāju, veiks pārrēķinu. Arī pārējiem rēķini noteikti būs mazāki, jo karstais ūdens vairākas dienas netiks lietots.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: