Karjeras nedēļas ietvaros, Ventspils Augstskola no 7. līdz 10. oktobrim aicina skolēnus apmeklēt nodarbības pie pasniedzējiem, piedalīties konkursos un doties ekskursijā uz IZI „Ventspils Starptautisko radioastronomijas centru” Irbenē.

Skolēniem tiek piedāvāts apmeklēt nodarbības inženierzinātņu, elektronikas, valodniecības un pārvaldības virzienos. Ar nodarbību sarakstu var iepazīties šeit.

Pieteikšanās nodarbībām ir sākusies un tā ilgs līdz 1. oktobrim. Pieteikties nodarbībām var šeit. Pēc 1. oktobra skolas tiks informētas par skolēnu dalību nodarbībās.

Ventspils Augstskola rīko Erudīcijas konkursu 9. klašu skolēnu komandām, kas notiks 7. oktobrī plkst. 13.00 Ventspils Augstskolā. Detalizētāku informāciju par erudīcijas konkursu, pieteikšanās un norises kārtību var uzzināt šeit.

Turklāt, vidusskolniekus Ventspils Augstskola aicina piedalīties Biznesa spēles konkursā, kurā dalību jauniešiem jāpiesaka ar video pieteikumu līdz 29. septembrim. Detalizētāku informāciju par Biznesa spēles konkursu var uzzināt šeit. Konkursa Biznesa spēles fināls notiks 7. oktobrī plkst. 13.00.

Karjeras nedēļa Ventspilī atklāšanas pasākums notiks 7. oktobrī, no plkst. 11.00 līdz 12.30 Ventspils Augstskolā D104 auditorijā. Atklāšanas pasākumā notiks Karjeras nedēļas Ventspilī dalībnieku un Ventspils Augstskolas absolventu diskusija par izglītības lomu skolēna karjeras izaugsmē, nākotnē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: