Par Liepājas pusmaratona, kas ir seriāla "Skrien Latvija" ceturtais posms, uzvarētājiem sestdien kļuva Latvijas rekordists Valērijs Žolnerovičs un Liene Bernsone.

Vīriešu konkurencē Žolnerovičs 21 kilometra distanci veica stundā deviņās minūtēs un 17 sekundēs, bet septiņas sekundes viņam zaudēja Renārs Roze.

Trešajā vietā vīriešu konkurencē ierindojās Artūrs Meška no Lietuvas, kurš finišēja pēc stundas 11 minūtēm un desmit sekundēm.

Savukārt sieviešu konkurences uzvarētāja Bernsone uzrādīja laiku stunda 24 minūtes un 26 sekundes, kas ļāva otrās vietas ieguvēju Jolantu Liepiņu apsteigt par minūti un 31 sekundi. Trešā vēl pēc minūtes un 42 sekundēm finišēja lietuviete Gite Norgiliene.

Citviet "Nike" skrējienu (10,7 kilometri) visātrāk veica Uģis Jocis un Diāna Panovska, bet tautas skrējienā (5,4 kilometri) uzvarēja Reinis Hartmanis un Estere Burve.

Seriālā "Skrien Latvija" iepriekš notikušas sacensības Rēzeknē, Rīgā un Ventspilī, bet pēc Liepājas pusmaratoni notiks arī Kuldīgā, Valmierā un Siguldā.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: