Sestdien, 6. jūlijā, no plkst. 12.00 Renķa dārzā notiks jātnieku sporta sacensības konkūrā „Demoras kauss 2013”.

Paredzēti 6 maršruti augstumā no 100 cm līdz 130 cm, kā arī 2 poniju jātnieku maršruti augstumos 55 un 75 cm. Sacensības kvalificējas kā ieskaites sacensības konkursam „Latvijas Republikas labākais jātnieks 2013”.

 

Sacensības organizē Jātnieku sporta klubs „Demora” sadarbībā ar Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldes atbalstīto projektu, kas sekmē pilsētas bērnu un jauniešu saturīga brīvā laika pavadīšanu, kā arī sporta pasākumu organizēšanu Ventspils pilsētā „Demoras kausa izcīņa jātnieku sportā 2013”. Aicināti piedalīties Latvijas un Baltijas valstu poniju jātnieki, jaunieši un vadošie jātnieki. No Jātnieku sporta klubs „Demoras” piedalīsies trīs sportiskie pāri poniju un četri zirgu konkurencē. Sacensību tiešraidi varēs vērot Interneta vietnēs www.demora.lv un www.ljf.lv. Dalību pieteikuši jau vairāki jātnieku sporta klubi no Rīgas, Saldus jātnieku sporta skola, Mārupes pagasta jātnieku sporta klubi, Liepājas, Grobiņas, Kuldīgas un pat no Smiltenes, kā arī divi jātnieku klubi no Lietuvas.

 

Pasākumu atbalsta: Ventspils pilsētas dome, „BaltimarVT”, Latvijas Jātnieku federācija, Jaunmīlgrāvja ostas kompānija, „Kino Rio”, „Venden”, zirgu barības „Havens” un „Eggersman”, stādaudzētava „Sarmas 7”, ģimenes vīna darītava „Abavas” un radio „SWH” Ventspils studija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: