Aizvadīti pirmie 16 mači 3. Trīsbumbu spēļu turnīrā, kas ar nākamajām spēlēm turpināsies ceturtdien. 

Otrdien izspēlētas C un D grupas spēles un noskaidroti pirmie ceturtdaļfinālisti. C grupā ļoti pārliecinoši spēlēja turnīra jaunpienācēji Krauzers no Talsiem ar Trīsbumbu čempionu Dāvi Delveri ierindā. Talseniekiem izdevās uzvarēt visās trīs spēlēs, turklāt ar lielisku vārtu attiecību - 10:0. Otrajā vietā šajā grupā Ventas nafta Termināls komanda, kas varēs turpināt cīņu par uzvaru futbola turnīrā, bet tālāk seko Maskava un Kurekss 2.
 
D grupā, kurā spēlēja piecas komandas, spēcīgākā izrādījās Blāzmas vienība, bet otrās vietas liktenis izšķīrās dienas pēdējā spēlē. Kurekss I komandai, lai iekļūtu ceturtdaļfinālā, mačā ar Brīvostas pārvaldes komandu pietika ar neizšķirtu, bet ostiniekiem vajadzēja tikai uzvaru. Pateicoties diviem Edgara Silarāja vārtiem pašā mača izskaņā, uzvarēja tiešām Brīvosta, tā iekļūstot ceturtdaļfinālā, bet Kurekss nosūtot uz cīņu par 9. - 12. vietu (komandas, ka neiekļūst trijniekā, futbola pēdējā dienā cīnīsies par 13. - 17. vietu).
 
Trīsbumbu spēļu futbola turnīrs turpināsies ceturtdien, kad tiks izspēlēti A un B grupas mači un noskaidroti atlikušie četri ceturtdaļfinālisti.
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: