Šīs nedēļas sākumā interneta vietnē nbadraft.net publicētajās NBA jauno spēlētāju izvēles ceremonijas jeb drafta prognozēs BK Ventspils uzbrucējam Jānim Timmam jau atvēlētā vieta 60 labāko skaitā.

NBAdraft apskatnieki izteikuši minējumu, ka Timmu otrajā kārtā ar 59. numuru varētu izvēlēties Minesotas Timberwolves. Jāpiebilst, ka drafts notiek divas kārtas un tiek izvēlēti 60 basketbolisti. Kā ziņots, no 8. līdz 10. jūnijam Timma Itālijas pilsētā Trevīzo piedalījās prestižajā NBA pirmsdrafta treniņnometnē adidas Eurocamp.

Tagad basketbolists devies uz ASV, kur cenšas pārliecināt vairāku klubu skautus un trenerus par savu lietderību. Līdz šim Timma viesojies pie Hjūstonas Rockets, Atlantas Hawks un Memfisas Grizzlies, bet vakar viņam bija plānots demonstrēt savas spējas latvieša Andra Biedriņa pārstāvētajā Goldensteitas Warriors. Interesi par latvieti bija izrādījuši vismaz astoņi NBA klubi. Pēc šiem treniņiem Timma dosies uz Lasvegasu, kur gaidīs drafta rezultātus. Pēc tā norises latvietis, iespējams, piedalīsies NBA Vasaras līgā.

NBA šī gada drafts risināsies 27. jūnijā Ņujorkā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: