Itālijas pilsētā Trevīzo noslēgusies "Adidas" Eironometne, kuru lieliski aizvadīja BK Ventspils uzbrucējs Jānis Timma, piesaistot vairāku NBA klubu interesi.

Kā savā Twitter kontā vēsta Mārtiņš Lauva – basketbolista palīgs un, kā viņi paši smejas, goda aģents - Timma pēcāk dosies atrādīties pat astoņiem NBA klubiem.

Diemžēl Timma nevarēja piedalīties nometnes Zvaigžņu spēlē, jo kādā citā mačā pamatīgi sasita aci, taču labo iespaidu par savu sniegumu un potenciālu ar to nekā nesabojāja. Sākotnēji Lauva vēstīja, ka Timmam būs jādodas atrādīties pie Hjūstonas "Rockets", Atlantas "Hawks", Memfisas "Grizzlies", Oklahomsitijas "Thunder" un Goldensteitas "Warriors", bet vēlāk šim sarakstam tika pievienots arī Losandželosas "Clippers", Denveras "Nuggets", Fīniksas "Suns", Indiānas "Pacer" un Milvoki "Bucks".

Turneja Amerikas Savienotajās Valstīs Timmam notiks no 17.jūnija līdz 15.jūlijam, tāpēc būs rūpīgi jāizsver, kurus klubus izvēlēties, jo visiem laika varētu nepietikt. Lauva, komentējot klubu interesi skaidro, ka tie arī uzņemas finansēt visus ceļu izdevumus, kas arī ir pierādījumus, ka gluži ķeksīša pēc šī interese nav: «Tur naudu neviens tāpat vien netērē. Tomēr jāsaprot, ka atrādīšanās vien vēl neko nenozīmē. Tā ir liela iespēja, kuru Jānis, cerams, izmantos.»

Timmam vēl ir spēkā līgums ar BK "Ventspils", taču tā nosacījumi ir pietiekoši elastīgu, lai neradītu problēmas nedz spēlētājam, nedz viņa iespējamajam jaunajam klubam. Jau ziņot, ka spēlētājs pieteicies šī gada NBA jauno spēlētāju izvēles ceremonijai jeb draftam, taču jau parādījusies arī informācija, ka Timma karjeru varētu turpināt kādā Vācijas klubā. Jāatgādina, ka uz vāci Mitteldeutcher jau pārcēlies bijušais BK "Ventspils" basketbolists Mārtiņš Meiers.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: