FK Ventspils dublieri spējuši pārtraukt trīs neuzvarēto spēļu sēriju – Latvijas futbola 1. līgas čempionāta desmitās kārtas mačos viņi savā laukumā ar 3:0 pārspējuši Valmieru FK/BSS, vienu no čempionāta līderēm.

Ar precīzu raidījumu šajā mačā izcēlās Edgars Vērdiņš, Edgars Omeļjaņenko un Rihards Purmalis, kam padevās izcils sitiens pašā vārtu devītniekā. Aizraujošu spēli 10. kārtā aizvadīja arī vairāku Ventspils futbolistu pārstāvētā vienība Tukums 2000 TSS/Salaspils, kas, atrodoties vadībā ar 3:2, pašās mača beigās diemžēl ielaida divus vārtus un ar 3:4 piekāpās Rīgas Daugavai/Šitika futbola skolai. Ar vieniem gūtajiem vārtiem šoreiz izcēlās mūsu aizsargs Aleksejs Soleičuks.

 

Pārējie desmitās kārtas spēļu rezultāti: Liepājas Metalurgs 2Jūrmala 2 0:1; GulbeneJēkabpils 2:1; Jelgava 2–BFC Daugava (Daugavpils) 1:6; Rēzeknes BJSSAuda 2:1; RFSMetta2 0:0; Skonto 2Varavīksne (Liepāja) 6:1.

 

Ventspils dublieri ar izcīnītiem 17 punktiem atrodas piektajā vietā čempionāta kopvērtējumā, bet Tukums 2000 TSS/Salaspils ar septiņiem ieņem 14. Savukārt līderi ar 26 ačiem ir Gulbene un BFC Daugava.

 

Šodien Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēles ar Lihtenšteinu aizvadīs Latvijas U21 izlase, kurā savainojumu dēļ nevarēs palīdzēt divi ventspilnieki. Pirms šī mača traumas guvuši pat trīs spēlētāji, no tiem divi ir ventspilnieki – uzbrucējs Kaspars Svārups, kas pašlaik pārstāv Virslīgas komandu Ilūkstes NSS, un FK Ventspils aizsargs Vitālijs Barinovs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: