Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Skolēni vasarā izvēlas strādāt

Pašvaldība arī šogad finansē sociāli mazaizsargāto skolēnu nodarbinātību, un šovasar dažādos darbos plānots iesaistīt 300 skolu audzēkņu.

Aitas saplosījušos suņus nošauj

Valsts policija uzsākusi administratīvo lietvedību par gadījumu, kad mēneša sākumā Tārgales pagasta saimniecībā tika nokostas 7 aitas.

2.lpp. Viedoklis: «Darbs dara darītāju», laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietniece Līga Gabrāna.

«Ja pieauguša cilvēka dzīvē (ja vien viņš nav bezdarbnieks) vasaras mēnešos biežāk sanāk domāt, kā ārpus darblaika vēl kādu saturīgu atpūtas pasākumu ieplānot, tad skolēniem trīs mēnešu atvaļinājumā ir pretēji. Vecākiem, nereti vien arī pašiem (ja par to arī maksā), gribas, lai izklaides pasākumi mītos arī ar darbu, taču ne vienmēr izdodas pusaudžiem un jauniešiem atrast darba vietu.»

3.lpp.

Bērni brīvlaikā pastrādā blēņas

Ir sākušās skolēnu brīvdienas, kad bērni tiek mazāk pieskatīti, tādēļ iekļūst negadījumos un pastrādā nedarbus.

Pieprasījums pēc granulām pieaug

Vakar uzņēmuma Kurzemes granulas ražošanas teritorijā iestājās neliela pauze – ir sācies ikgadējais profilakses remonts, kas ilgs līdz mēneša beigām. Šo pārtraukumu kolektīvs izmantoja, lai nosvinētu uzņēmuma 10 gadu jubileju. Puse no 38 uzņēmuma darbinieku ir kopš pašiem pirmsākumiem.

 

4.lpp. Novadā. Novada ļaudis līgos Jūrkalnē

Saulgriežu pasākums Jūrkalnē, ko ar lielu prieku apmeklē ne tikai vietējie, bet visa Ventspils novada un arī pilsētas ļaudis, tradicionāli notiek īstajos saulgriežos 21. jūnijā – dienā, kad nakts ir visīsākā un diena visgarākā, dienā, kad sākas vasara.

Uz Zītariem – pēc miera un klusuma

Ventas Balss, viesojoties Jūrkalnē, apmeklēja arī Annu Rudīti – lai apvaicātos, vai tūristu vasara jau sākusies.

Rīvas tiltam vajadzīga palīdzība

Koka tilts pār Rīvas upi Jūrkalnē sācis trupēt, pamanījis kāds Jūrkalnes viesis.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports.Fišeram otrais pasaules čempiona tituls

Pasaules līmenī atkal uzspīdējis ventspilnieks Roberts Fišers – viņš jau otro gadu pēc kārtas izcīnījis NAC federācijas pasaules čempiona titulu bodibildingā junioru kategorijā.

Grīva un Palameika – labāko trijniekā

Vairākas mūsu sportistes – šķēpmetējas Madara Palameika un Sinta Ozoliņa-Kovala, kā arī tāllēcēja Lauma Grīva – startēja vieglatlētikas sacensībās Marokā un Itālijā. Gan Palameikai, gan Grīvai izdevās noslēgt mačus ar izcīnītām godalgām.

Izlase turpina buksēt, Starkovs neatkāpjas

Kārtējo zaudējumu, turklāt šoreiz pat smagu, piedzīvojusi Latvijas futbola valstsvienība, kas Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlē savā laukumā ar 0:5 (0:0) kapitulēja Bosnijas un Hercegovinas izlasei.

7.lpp. Skriešanas prieki pirms un pēc pusmaratona

Strauji tuvojas ikgadējie sporta svētki – Ventspils Piedzīvojuma parka pusmaratons. Par gatavošanās procesu, par iedzīvotāju un kolektīvu iespējām tajā piedalīties un par to, ko darīt pēc tam iztaujājām pasākuma idejas autoru Andri Valertu un sacensību galveno tiesnesi, treneri Aigaru Matisonu.

Karogs plīvo jau 15. vasaru

Kopš pagājušās sestdienas Ventspils pludmalē atkal plīvo Zilais karogs – mūsu pilsēta tiesības to pacelt izcīnījusi jau piecpadsmito reizi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: