No 13. līdz 22. maijam Latvijā viesojas Athletes in Action hokeja komanda no Kanādas.

Komandu veido spēlētāji no dažādām Kanādas universitātēm un koledžām. Pavisam kopā turnejas laikā Latvijā ir paredzētas 5 spēles. Komanda ir aizvadījusi divas spēles Daugavpilī, vienu Tukumā un 19. maijā 18.00 Brocēnu ledus hallē notiks spēle, kurā Athletes in Action Kanādas komanda mērosies spēkiem ar Ventspils un Brocēnu apvienoto komandu.

Savukārt 20. maijā 17.00 Ventspils Piedzīvojumu parka jaunajā mākslīgā ledus slidotavā paredzēta paraugdemonstrējumu spēle, kurā kanādieši spēlēs pret ventspilniekiem trīs cilvēku maiņā uz laukuma.

Svarīga turnejas sastāvdaļa ir ne tikai hokeja spēles, bet arī Latvijas kultūras iepazīšana, tādēļ turnejas laikā hokejisti tiekas arī ar skolēniem un studentiem, apciemo draudzes un bērnu namus, lai veidotu draudzību un sadarbību starp Latviju un Kanādu.

20. maijā 19.30 hokejisti būs sastopami Ventspils Baptistu draudzē, Platā ielā 13, kur stāstīs par savu pieredzi sportā un atklās, kāpēc ir izvēlējušies ticēt Dievam. Athletes in Action ir gandrīz 50 gadu pieredze starptautiskajā sportā, veidojot starpvalstu sadarbību un veicinot sporta attīstību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: