Jau sesto gadu pēc kārtas sporta skolas Spars peldētāji startējuši starptautiskajā peldēšanas festivālā Vācijā, Štrālzundē.

Sacensībās piedalījās peldētāji no piecām valstīm – Polijas, Nīderlandes, Somijas, Vācijas un Latvijas. Pavisam kopā 11 vecuma grupās sacentās vairāk nekā 400 peldētāju no 18 komandām. Ar labiem panākumiem šajos mačos startēja arī ventspilnieki, kas izcīnīja 18 godalgas.

Vislabāk no viņiem veicās Robertam Jurčenko, kas izcīnīja trīs zelta (100 metru brīvā stila, tauriņstila un peldējumā uz muguras) un divas sudraba (50 m brīvajā stilā un 200 m kompleksajā peldējumā) medaļas. Turklāt Jurčenko ieguva arī specbalvu kā otrais labākais peldētājs šajās sacensībās. Pie četrām medaļām tika Venjamins Mironovs – zelta 100 m peldējumā uz muguras, sudraba 100 m brīvajā stilā, tauriņstilā un 200 m kompleksajā peldējumā.

Pilnu godalgu komplektu ieguva Alīna Gončarova – zelta 200 m kompleksajā peldējumā, sudraba peldējumā uz muguras, bet bronzas 100 m brīvajā stilā. Pārējie medaļu ieguvēji: Pāvels Davidovs – sudrabs 50 m brīvajā stilā un brasā; Timurs Kiseļčuks – sudrabs 50 m uz muguras; Kirils Kuzņecovs – sudrabs 100 m brīvajā stilā, Rolands Tarhanovs – sudrabs 50 m tauriņstilā; Elīna Pozdņakova – sudrabs 50 m brīvajā stilā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: