Latvijas čempionātā telpu futbolā bronzas godalgas izcīnījuši Hondas futbolisti, kas sērijā līdz trim uzvarām sausajā apspēlēja Rīgas komandu Monarhs, pirmo reizi tiekot pie valsts meistarsacīkšu medaļām.

Ventspilnieki pirmajās divās spēlēs bija izcīnījuši uzvaras dramatiskās cīņās, un neko vienkāršāku nesolīja arī trešā spēle. 9. minūtē rezultātu atklāja Aleksandrs Novažilovs, bet tūlīt pat ar diviem raidījumiem atbildēja viesi, izvirzoties vadībā. Tomēr atpūtā komandas , kad tablo rādīja neizšķirtu – Mihails Rjumšins panāca 2:2.

Otrā puslaika ceturtajā minūtē Dmitrijs Kuzmins pēc soda sitiena izspēles ar tālšāvienu atkal vadībā izvirzīja ventspilniekus, bet trīs minūtes vēlāk Aleksejs Soleičuks noķēra vārtsargu pretkustībā un raidīja bumbu tālajā vārtu stūrī, dubultojos Hondas pārsvaru. 29. minūtē vēlreiz izcēlās Kuzmins, bet vēl divas reizes sāncenšus, kas visiem spēkiem un veidiem centās kaut ko mainīt šajā mača, ventspilnieki pārsteidza ar sitieniem tukšos vārtos (Kuzmins, Rjumšins).

Panākums 7:3, kas visā sērijā ļāva svinēt uzvaru 3:0 un pirmo reizi komandas vēsturē tikt pie Latvijas čempionāta medaļām – bronzas!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: