Pēc neilga pārtraukuma cīņas Rietumu basketbola līgā atsāks pašreizējie šī turnīra čempioni mūsu Baltijas Ekspreša basketbolisti.

Čempionāta regulārajā turnīrā ventspilnieki ar 15 uzvarām un tikai vienu zaudējumu (piedzīvots pēdējā spēlē) izcīnīja pārliecinošu pirmo vietu. Savukārt izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā (ceturtdaļfinālā) sērijā līdz divām uzvarām mūsējie mērojās spēkiem ar regulārā čempionāta astotās vietas ieguvēju Roju. Sīva cīņa šajā pārī izpalika, jo ļoti pārliecinošas uzvaras abās spēlēs – ar 108:68 savā laukumā un 98:51 izbraukumā – izcīnīja Baltijas Ekspresis
 
Turnīra pusfinālā ventspilniekiem pretī stāsies Tukuma sporta skolas basketbolisti, kas ceturtdaļfinālā arī ar 2:0 (ar 85:74 un ar 105:59) tika galā ar SK Kandava. Abos Baltijas Ekspreša un Tukuma regulārā čempionāta mačos pārāki bija mūsējie, kas savā laukumā uzvarēja ar 85:78, bet izbraukumā bija pārāki ar 82:77. 
 
Pirmā pusfināla sērijas spēle tiks aizvadīta jau šodien ventspilnieku laukumā (Olimpiskā centra Ventspils basketbola hallē), sākums plkst. 20. Sērija ilgs līdz vienas komandas divām uzvarām.
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: