Latvijas futbola virslīga par čempionāta otrās kārtas labāko vārtu guvumu atzinusi FK Ventspils uzbrucēja Daniila Turkova raidījumu, līdz ar to jau otro nedēļu pēc kārtas šis tituls ceļo uz Ventspili.

Par pirmās kārtas skaistākā vārta guvuma autoru līga atzina Jurija Žigajeva raidījumu mačā pret FK Jelgava – pirmajā puslaikā pussargs izšķīrās par ļoti tālu sitienu un raidīja bumbu precīzi vārtu devītniekā. Ventspilnieki šajā mačā uzvarēja 4:0.

Daniila Turkova precīzais sitiens mačā ar Daugavpils Daugavu tika izdarīts no tuvākas distances, bet bumba vārtos lidoja tieši zem pārliktņa, kas arī padarīja šo sitienu īpašu. Protams, arī brīdis, kad vārti tika gūti, tāds bija – ventspilnieks samazināja rezultāta starpību, panākot 2:3 un atjaunojot FK Ventspils cerības uz kādu punktu pret čempioniem. Jāatgādina, ka FK Ventspils šajā mačā galu galā uzvarēja 4:3.

Pēc divām kārtām ventspilnieki ir vienīgie, kuru rēķinā ir tikai uzvaras. Šīs nedēļas nogalē Jurģa Pučinska komanda viesosies pie Liepājas metalurga, kura rēķinā ir viens panākums.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: