Līdz sestdienai, 11.septembrim, vēl var iesniegt fotogrāfijas Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centra izsludinātajam Ventspils 2010.gada fotoattēlu konkursam, kurā aicināti piedalīties gan profesionāli fotogrāfi, gan amatieri.

Fotokonkursa nolikumu var saņemt Ventspils Tūrisma informācijas centrā Dārza ielā 6, katru darba dienu no plkst. 9.00 līdz 17.00, kā arī Ventspils portālā www.ventspils.lv un www.tourism.ventspils.lv. 

Katrs konkursa dalībnieks var iesniegt ne vairāk kā 30 fotoattēlus. Iesniegtajiem fotoattēliem ir jāraksturo Ventspili tās 720. jubilejas gadā - kultūrvēsturiskie objekti, pilsētvide, ekonomiskā attīstība, tūrisma un atpūtas objekti, kultūras un sporta pasākumi pilsētā, Ventspils iedzīvotāji un viesi ikdienā un svētkos.  Konkursa komisija atlasīs 40 labākos fotoattēlus, kas šī gada rudenī būs apskatāmi fotoizstādē Ventspilī. Konkursa izvērtēšanas komisija ar savu balsojumu noteiks arī pirmās, otrās un trešās vietas ieguvējus, kuri fotoizstādes atklāšanā saņems atzinības rakstus un Ventspils pilsētas domes sarūpētas naudas balvas. Konkursā atlasītos fotoattēlus varēs novērtēt arī portāla www.ventspils.lv apmeklētāji, balsojot par interesantāko. Tās autors saņems speciālu balvu.

Fotokonkursa mērķis ir veikt atraktīvu un mākslinieciski kvalitatīvu Ventspils fotoattēlu atlasi Ventspils pilsētas 2011.gada tūrisma brošūras, kartes, kalendāra un citu izdevumu sagatavošanai, kā arī piedāvāt šos fotoattēlus apskatei plašai publikai, veidojot fotoizstādi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: