Bijušais FK Ventspils futbolists Aleksandrs Solovjovs, kurš nesen tika atbrīvots no mūsu komandas par disciplīnas pārkāpumiem, karjeru turpinās Kipras otrās spēcīgākās līgas komandā Atromitos Yeroskipou.

Jāpiebilst, ka šajā komandā jau spēlē divi Latvijas futbolisti – U21 izlases vārtsargs Jevgeņijs Sazonovs un bijušais pieaugušo valstsvienības pussargs Viktors Morozs. Ventas Balss jau ziņoja, ka FK Ventspils lauza līgumu ar Aleksandru Solovjovu, jo viņš vairākkārt esot pārkāpis līgumā noteiktās saistības un treniņā ieradies alkohola reibumā.

Tikai aptuveni nedēļu 22 gadus vecais spēlētājs palika bez darba, jo jau paspējis ar vienību Atromitos Yeroskipou noslēgt līgumu uz vienu gadu ar iespēju pagarināt vienošanos uz vēl vienu sezonu. FK Ventspils direktora v.i. Dmitrijs Hohlovs sarunā apstiprināja, ka visi nepieciešamie transfēra dokumenti uz Kipru jau ir nosūtīti.

Jāatzīmē, ka jau kopš jaunatnes līgas gadiem Solovjovs vienmēr ticis uzskatīts par vienu no talantīgākajiem Latvijas jaunajiem futbolistiem, taču dažādu iemeslu dēļ futbolista talants pagaidām pieaugušo futbolā nav izpaudies pilnībā. Karjeras laikā Aleksandrs spēlējis gan malējā aizsarga, gan malējā pussarga, gan uzbrucēja pozīcijās.

Solovjovs paspējis spēlēt gan Rīgas Skonto, gan Olimpa, gan FC Tranzit, kā arī nu jau FK Ventspils sastāvā. Tāpat arī bijušais Ventspils spēlētājs pusgadu trenējies Sanktpēterburgas Zenit sistēmā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: