Sešas spēles Latvijas Bērnu un jaunatnes hokeja čempionātā aizvadījuši Ventas 2002 jaunie hokejisti, izcīnot četras uzvaras un piedzīvojot divus zaudējumus.

Pie uzvaras tikuši Ventas 2002 U16 spēlētāji, kas izbraukumā ar 6:1 pieveica EVHS/Kronus. Vārtu guvēji: Vlads Vulkanovs (3), Mārtiņš Andersons (2), Oļegs Bukatins (1). Pārliecinošu panākumu guvuši arī Talsu HK/Ventas 2002 U14 hokejisti, kas izbraukumā ar 11:0 sagrāva Prizmu. Vārti: Uvis Grosmanis (3), Rūdolfs Taube un Miks Valainis (abiem pa 2), Sandis Drāznieks, Deniss Kateriņičs, Rūdis Akmeņkalējs un Krists Miksons (visiem pa 1).

 

Savukārt zaudējumu savā laukumā piedzīvojusi Ventas2002/Talsu HK U12 vienība, kas ar 1:9 piekāpās Tukuma HK komandai. Goda vārtus mūsējiem guva Rihards Vinciuns. Trīs spēles aizvadījuši arī Ventas 2002 U10 spēlētāji; pirmajā no tām viņi ar 8:0 sakāva Pērkonu. Vārtu guvēji: Roberts Siliņš (3), Ernests Liepiņš, Kristaps Kristiņš (abiem pa 2), Daniels Jansons (1).

 

Arī nākamajā mačā ventspilnieki tika pie pārliecinošas uzvaras, ar 9:1 pieveicot HS Rīga IV vienību. Vārti: Kristaps Kristiņš (4), Roberts Matīss Jurgensons (2), Diāna Čerezova, Roberts Siliņš, Daniels Jansons (visiem pa 1). Taču trešajā spēlē mūsējie pēcspēles metienos ar 1:2 piekāpās Ogres juniora spēlētājiem. Vienīgie vārti Roberta Siliņa kontā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: