Futbola kluba "Ventspils" sastāvu papildinājuši lietuviešu aizsargs Roberts Freidgeims un gruzīnu pussargs Tornike Tarhnišvili.

23 gadus vecais Roberts Freidgeims līdz šim pārstāvējis Lietuvas klubus „Tauras”, „Vilnius”, „Vētra”, „Sūduva”. Pagājušajā gadā „Sūduvas” rindās Freidgeims bija 11 spēlēs guva divus vārtus, kopā ar Latvijas vārtsargu Pāvelu Davidovu čempionātā iegūstot bronzu. 22 gadus vecs Tornike Tarhnišvili pārstāvējis Gruzijas klubus Kutaisi „Torpedo” un Tbilisi „Dinamo”, kā arī spēlējis Gruzijas U-21 izlasē, kurā arī izcēlies ar vārtu guvumiem. Abi spēlēja „Ventspils” rindās spēlēja arī Virslīgas Ziemas kausā , bet Tornike arī guva vārtus.

 

FK „Ventspils” galvenais treneris Jurģis Pučinsks kluba mājas lapā atzīst, ka abi jaunpienācēji ir universāli spēlētāji, kas būs labi palīgi komandai: «Tarhnišvili atstāja labu iespaidu jau Ziemas kausa spēlēs. Ir ļoti svarīgi, ka viņš var spēlēt vairākās pozīcijās vidējā līnijā, jo mūsdienu futbolā universālus spēlētājus vērtē īpaši augstu. Tehnisks futbolists, kurš labi pārredz laukumu – nešaubos, ka viņš komandai dos labumu. Šobrīd Tornikem svarīgi pēc iespējas ātrāk iejusties kolektīvā, kaut gan nekādu problēmu nav jau arī šobrīd. Freidgeims arī ir spēcīgs un universāls spēlētājs, kurš spēj spēlēt abos aizsardzības flangos. Strādīgs un centīgs futbolists, vēlme sevi apliecināt dažbrīd gāžas pāri malām.»

 

Ventspilnieki šobrīd jau devušies uz treniņnometni Turcijā, kur paredzēts gan nopietns treniņdarbs, gan potenciālo jaunpienācēju pārbaude, gan tiks aizvadīti vairāki mači. Jau sestdien FK „Ventspils” gan jāpiedalās Ziemas kausa izcīņas finālā, kurā pretī nāks Daugavpils „Daugava”. Mūsējo krāsas šajā mačā aizstāvēs mājās palikušie dublieri.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: