Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Cik un kā tērēsim šogad

Šī gada Ventspils pilsētas budžets ir kārtīgi izvētīts un apstiprināts. Ventas Balss šajā un nākamajos numuros piedāvā detalizētāku budžeta izklāstu, dodot iespēju ventspilniekiem uzzināt, no kurienes pilsētas kasē ienāks naudiņa, kā tā tiks tērēta un kas jauns šogad taps pilsētā.

Skolēni ēno dažādās profesijās

Latvijas skolēni, tostarp daudzi ventspilnieki, vakar mācījās nevis savas skolas klasēs, bet dažādu iestāžu un institūciju darba kabinetos, slimnīcas operāciju zālē, grāmatu izdevniecībās, lidostā un citās darbavietās. Skolēni kļuva par ēnu konkrētu profesiju pārstāvjiem un centās izzināt viņu darba ikdienu.

2.lpp. Viedoklis: „Paņem ar attieksmi”, portāla ventasbalss.lv redaktors Pēteris Neimanis.

«Preses konferenci pēc BK Ventspils uzvaras FIBA Izaicinājuma kausa mačā ventspilnieku galvenais treneris Roberts Štelmahers sāka ar pateicības vārdiem līdzjutējiem, turklāt tā tas notika jau otro maču pēc kārtas.»

 

3.lpp.

Var vērot domes komisiju darbu

Interneta tiešraidē portālā ventspils.lv iespējams skatīties Ventspils domes Pilsētas attīstības un Ekonomikas un budžeta komisijas sēžu norisi.

Krastmalā kūpēsTurbulence

Savā 750 gadu jubilejas gadā osta nolēmusi pasniegt pilsētai dāvanu – jaunu pilsētvides objektu. Vēloties iemūžināt šo zīmīgo notikumu, Ventspils brīvostas pārvalde paredzējusi budžetā šim gadam finansējumu skulpturālai strūklakai Turbulence.

Uz poliklīniku jāzvana pēcpusdienās

Rīta stundās jaunās poliklīnikas reģistratūrā tiek saņemti 80–100 telefona zvani, savukārt daudzi lasītāji izsaka neapmierinātību, ka reģistratūru nevar sazvanīt vai arī līnija ir aizņemta.

4.lpp.

Gleznojums Dzimtsarakstu nodaļā

Dzimtsarakstu nodaļas svinību zāli rotā liela apjoma gleznojums, ko pēc telpu rekonstrukcijas 2001. gadā darinājusi māksliniece Zigrīda Atāla. Viņas darbs joprojām ir zāles centrālais akcents un rota.

Reizēm stellēs sēžas pat tūristi

Amatu mājā iekārtota tautas daiļamata studiju Drellītis un Vīkale dalībnieču veidota izstāde. Amatnieces izrāda austas segas, tautastērpus, brunču audumus, galdautus, lakati, jostas, zeķes un cimdus.

5.lpp. Reportāža. Skolēni ēno dažādās profesijās

6.lpp. Sports. Somi nolauzti, cīņa par astotnieku turpinās

FIBA Izaicinājuma kausa Last 16 spēlēs otro uzvaru izcīnījuši BK Ventspils basketbolisti, kas tagad tikuši tuvāk iekļūšanai turnīra ceturtdaļfinālā.

Saasinās cīņa par pirmo vietu

Turpinās Latvijas frisbija čempionāts telpās – aizvadītas priekšpēdējās kārtas spēles. Tajās kārtējās trīs uzvaras guvuši Flying Worms spēlētāji, kas turnīra kopvērtējumā tagad panākuši līderus Salaspils WT frisbijistus.

Pirms pēdējās kārtas līderis – Arbo

Atguvušies no otrā apļa sākumā piedzīvotajiem diviem zaudējumiem, Ventspils 11. kērlinga čempionātā atkal sekmīgu sniegumu turpina demonstrēt Arbo spēlētāji, kas vienīgie pirms pēdējās kārtas mačiem nodrošinājuši sev vietu labāko četriniekā.

7.lpp. Budžets. Cik un kā tērēsim šogad

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: