23. februārī Valmierā risināsies tradicionālā LBL Zvaigžņu spēlē, kurā spēkiem mērosies LBL un Leģionāru izlases. Šajā komandās iekļauti arī trīs BK Ventspils basketbolisti.

LBL komandas sastāvā iekļauti astoņu komandu pārstāvji, Leģionāru izlasē pārstāvētas sešas vienības. LBL izlases pamatpiecniekā iebalsoti vefieši Dairis Bertāns, Kristaps Janičenoks un Kaspars Bērziņš, valmierietis Jānis Bērziņš un ventspilnieks Jānis Timma.

 

Vēl komandas sastāvā laukumā izies Māris Gulbis (Barons kvartāls), Viktors Iļjins (BK Valmiera), Atis Ozols (Jūrmala/Fēnikss), Žanis Peiners, Kristaps Dārgais (abi Latvijas Universitāte), Artūrs Bricis (Liepāja/Triobet) un Matīss Rudmiezis (BA Turība). Komandu vadīs BK Ventspils galvenais treneris Roberts Štelmahers , kopā ar kolēģiem Vari Krūmiņu (BK Valmiera), Jevgeņiju Kosuškinu (Jūrmala/Fēnikss), Arni Vecvagaru (BA Turība) un Artūru Visocki-Rubeni (Latvijas Universitāte).

 

Leģionāru izlases pamatpiecniekā VEF spēlētāju skaits ir vēl ievērojamāks – četri. Tie ir Ērls Roulends, Viljams Danielss, Donats Zavacks un Antans Kavaļausks, ar kuriem kopā laukumā dosies ventspilnieks Donalds Simss.

 

Komandā iekļauts vēl viens BK Ventspils aizsargs Folarins Kembels, kā arī Tailers Keins (Barons kvartāls),Tods O’Braiens, P.J.Hils (abi BK Jēkabpils), Šedriks Hainss (BK Jelgava), Gregorijs Pleiters un Pīrss Koldvels (abi Liepāja/Triobet). Inteersanti, ka Koldvels līdz šim šajā sezonā LBL aizvadījis tikai vienu maču (amerikānis Liepājā gan spēlēja arī pērn), taču tas nav bijis šķērslis jau tikt līdz Zvaigžņu spēles sastāvam.

 

Komandu vadīs galvenais treneris Ramūns Butauts (VEF) un treneri Mārtiņš Gulbis (Barons kvartāls), Kaspars Mājenieks (Liepāja/Triobet), Edgars Teteris (BK Jēkabpils) un Kaspars Vilcāns (BK Jelgava).

 

18.februārī tiks nosaukti Zvaigžņu spēles konkursu – trīspunktnieku, bumbas triekšanā grozā no augšas un meistarības – dalībniekus. Zvaigžņu spēles laikā notiks arī tradicionālās treneru sacensības metienos no centra un, protams, komandu karsējmeiteņu konkurss.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: