Līdz ar Andreja Gražuļa atgriešanos BK Ventspils sastāvā vietu tajā zaudējis komandas uzbrucējs Ervīns Jonāts, tāpēc ventspilnieki jau otro sezonu pēc kārtas izīrējuši viņu komandai Jūrmala/Fēnikss.

Jonāts izīrēts Jūrmalai līdz šīs sezonas beigām. Basketbolists šosezon tā arī nespēja iejusties ventspilnieku rindās, jo piedalījās tikai deviņās LBL cīņās, kurās vidēji laukumā pavadīja deviņas ar pusi minūtes, šai laikā guva 1,8 punktus, kā arī izcīnīja 1,6 atlēkušās bumbas. Mazliet labāk Ervīnam veicās Baltijas Basketbola līgā (BBL), kur viņš laukumā vidēji tika gandrīz 11 minūtes, guva 2,6 punktus un izcīnīja 3,3 bumbas zem groziem. Savukārt FIBA Izaicinājuma kausā viņa spēles laiks bija visai epizodisks.

Jāatgādina, ka mūsu basketbolists klubam Jūrmala tika izīrēts arī pagājušajā sezonā un parādīja ļoti atzīstamu sniegumu. Uzbrucējs 26 spēlēs (laukumā pavadīja vidēji 30 minūtes un 22 sekundes) vidēji savāca 12,5 punktus, izcīnīja 9,4 atlēkušās bumbas un izprovocēja 3,5 noteikumu pārkāpumus. Jonāta atgriešanās Jūrmalas sastāvā varētu notikt jau 13. februārī izbraukuma spēlē pret Latvijas Universitāti.

Jāpiebilst, ka šosezon Jūrmalas rindās jau spēlē viens ventspilnieks – Dāvis Čoders, kam atvēlēta pirmā saspēles vadītāja loma. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: