Ziema atgriezusies Ventspilī, kas ļauj cerēt, ka 16. un 17.februārī slēpošanas kalnā „Lemberga hūtē” varēs saimniekot snovbordisti un frīstaila slēpošanas eksperti, kas cīnīsies par Latvijas čempionāta un Aivara Lemberga balvām.

Latvijas čempionāts un 2900 Ls vērto A.Lemberga balvu izcīņa norisināsies sestdien, 16.februārī, pulcējot labākos snovbordistus un frīstaila slēpotājus no Latvijas un citām Baltijas valstīm.

 

Lai gan uz Latvijas Čempionāta tituliem pretendēt varēs tikai Latvijas Republikas pilsoņi, par Aivara Lemberga naudas balvām varēs cīnīties jebkurš dalībnieks, jo sacensības ir ceturtais posms starptautiskajā tūrē „Monster Energy Ride in Baltics`13”. Iepriekšējos posmos piedalījušies ap 100 dalībnieku no 5 valstīm, starp kuriem Latvijas braucēji uzrādījuši lieliskus rezultātus.

 

Sacensības norisināsies slopestyle disciplīnā, kas jau iekļauta nākamajās ziemas olimpiskajās spēlēs snovbordā un vairāki Latvijas braucēji piedalās FIS Eiropas un Pasaules kausos, lai izpildītu kvalifikācijas normas olimpiskajām spēlēm Sočos 2014.gadā.

 

Pirmoreiz Baltijas valstu vēsturē sacensības tiek iekļautas arī Pasaules Snovborda tūrē (World Snowboard Tour), kas ļaus krāt nozīmīgus punktus starptautiskā snovborda reitingā. Nebijušā apmērā - Ls 2900 - šogad ir arī A. Lemberga naudas balvu fonds, kas sacensības noteikti padarīs vēl spraigākas. Sacensības klātienē vērot tiek aicināti arī skatītāji, kuri varēs piedalīties trīs vērtīgu balvu izlozē.

 

Sacensību gars nerims arī svētdien, 17. februārī, jo dalībnieki startēs sacensībās slēpošanas frīstailā un snovbordā „Burton Rookie Tour”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: