Pirmie Latvijas futbola virslīgas Ziemas kausa izcīņas finālu sasniedza "Ventspils" futbolisti, kas  pusfināla mačā ar 2:1 (0:0) uzvarēja Rīgas "Daugava" komandu.

Pirmajā puslaikā momenti bija abām komandām, bet izmantot tos neizdevās. Savukārt otrā puslaika vidū veiksme uzsmaidīa ventspilniekiem - pēc Daniila Turkova sitiena bumba trāpīja sāncenšu spēlētājam un ielidoja vārtos. Drīz vien Vladislavs Kozlovs panāca jau 2:0, taču sagrāvi FK "Ventspils" tomēr nenoorganizēja.

Vēl vairāk - pie vārtu guvuma tika arī "Daugava". Taču tas tika izdarīts pārāk vēlu, lai cerētu arī izraut neizšķirtu un pagarinājumu. Ventspilnieki paguva vien izspēlēt bumbu laukuma centrā, kad skanēja tiesneša svilpe, kas liecināja par mača beigā un kuremnieku iekļūšanu finālā.

"Ventspils" pirms tam ar septiņiem punktiem trīs mačos ierindojās pirmajā vietā A apakšgrupā, bet "Daugava" ar sešiem punktiem ieņēma B apakšgrupas otro pozīciju.

Otrajā pusfināla cīņā svētdien valsts čempioni Daugavpils "Daugava" spēkosies ar "Skonto" komandu. Daugavpils klubs pirms tam ar sešiem punktiem ieņēma otro vietu A apakšgrupā, bet "Skonto" ar septiņiem punktiem bija pirmie B grupā.

Fināls risināsies 17. februārī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: