Divas dienas sporta hallē „Pārventa” risinajās starptautisks bērnu telpu futbola turnīrs U-9 (2004.g.dz.) un U-11 (2002.g.dz.) vecumu grupās, turklāt jaunākajā grupā par uzvarētājiem kļuva ventspilnieki.

Turnīrā piedalījās komandas no Krievijas, Lietuvas un Latvijas, bet \ U-9 vecuma grupā sacentās FK Gatchina (Gatčina, Krievija), Klaipēda (Lietuva), SDJUSŠOR-5 (Kaļiņingrada, Krievija), Liepājas MetalurgsFM Banga (Gargždai, Lietuva), Šiauliai (Šauļi, Lietuva) un divas Ventspils Olimpiskās Cerības komandas.  

Par turnīra uzvarētājiem kļuva Ventspils Olimpiskās Cerības 1 jaunie spēlētāji, kas pēcspēles soda sitienu sērijā pārspēja SDJUSŠOR-5 vienaudžus. Trešie palika Klaipēdas futbolisti.

Ventspils komandā spēlēja Edvīns Kišnirenko, Edgars Mičulis, Maksims Semeško, Klāvs Viļumovs, Artūrs Āboliņš, Kristaps Kančs, Andrejs Jurevičs, Kristians Lindenblats, komanda treneris - Antons Smurovs. Par labāko spēlētāju Ventspils komandā tika atzīts Mičulis, bet par visa turnīra labāko vārtsargu - Kušnirenko.

U-11 vecuma grupā sacentās Gatchina (Gatčina, Krievija), SK Supernova (Rīga), Grobiņa, FK Rusichi (Krievija), FM Klaipēda (Lietuva), Daugava (Rīga), Liepājas Metalurgs (Liepāja) un Ventspils Olimpiskā Cerība.

Par uzvarētājiem kļuva Daugavas futbolisti, otrajā vietā palika Grobiņa, bet trešajā ierindojās Liepājas Metalurgs. Ventspilniekiem nācās samierināties ar astoto vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: