Latvijas U21 futbola izlase (1992. gadā dzimuši un jaunāki spēlētāji) tās jaunā galvenā trenera Mariana Pahara vadībā sākusi gatavoties Sadraudzības kausa izcīņai futbolā, kas janvāra otrajā pusē notiks Krievijā, Sanktpēterburgā. 

Valstsvienības nosauktajā 23 kandidātu sarakstā iekļauti arī trīs mūsu pilsētas futbolisti – aizsargs Vitālijs Barinovs, pussargs Vladimirs Mukins un uzbrucējs Kaspars Svarups. Jāatzīmē, ka Sadraudzības kausa izcīņas turnīrā jau otro gadu pēc kārtas sacentīsies valstu U21 izlases, nevis nacionālo čempionātu uzvarētājas, kā tas bija agrāk.

Latvijas U21 futbola izlase ielozēta A apakšgrupā (kopā trīs grupas pa četrām komandām), kur tās pretinieki būs Baltkrievijas, Igaunijas un Tadžikistānas futbolisti. Turnīrā, kas risināsies no 18. līdz 27. janvārim, startēs 12 komandas. Savukārt izslēgšanas spēlēm, kas sāksies ar ceturtdaļfinālu, kvalificēsies katras apakšgrupas divas spēcīgākās komandas, kā arī divas labākās trešās vietas ieguvējas. Jāpiebilst, ka pagājušajā gadā Latvijas izlase Sadraudzības kausā izcīnīja augsto ceturto vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: