Jau šīs nedēļas nogalē savu pirmo spēli 2013. gadā aizvadīs Hondas futbolisti, kas Latvijas telpu futbola čempionāta mačā savā laukumā uzņems turnīra tabulas kaimiņus RTU.

Ventspilnieki pagājušo gadu noslēdza ar gandrīz vai sensacionālu panākumu, viesos ar 4:3 pieveicot vienu no čempionāta favorītēm Raba komandu. Ar trīs vārtiem šajā mačā izcēlās Dmitrijs Kuzmins, kurš tagad izpelnījies ar Latvijas izlases treneru uzmanību un iekļauts valstsvienības kandidātos. Tādu pašu atzinību izpelnījies arī ventspilnieku vārtsargs Jevgeņijs Siromolotovs.

Pirms gadumijas RTU ar 3:2 apspēlēja Monarhu, bet vēl vienu kārtu pirms tā studenti nopelnīja tehnisko zaudējumu pret Rabu, jo mačā piedalījās pieteikumā neiekļauts spēlētājs. Astoņos mačos RTU komanda tikusi pie 18 punktiem un atrodas trešajā vietā, bet Honda izcīnījusi par trim punktiem mazāk un ir ceturtā. Abu komandu pirmajā spēlē rīdzinieki savā laukumā svinēja uzvaru 6:2 (4:1), tā kā ventspilniekiem nebūtu slikti gan revanšēties, gan atspēlēt četru vārtu deficītu.

Mačs risināsies sporta namā Pārventa un tā sākums pulksten 15.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: