Ventspils novada čempionātā telpu futbolā, kas risinājās Zūru pamatskolas sporta zālē, cīnījās četras komandas, bet uzvarētāju kauss tika Ances spēlētājiem.

Turnīrā piedalījās Ance, Pope, Vārves pagasts un komanda Depo-14, kas gan startēja ārpus konkurences. Ļoti aizraujoši risinājās Ances un Popes mačs, jo vadībā bija te viena, te otra komanda, bet, skanot spēles beigu signālam tablo vēstīja, ka cīņa noslēgusies neizšķirti – 4:4. Vārves pagasta komanda piedzīvoja zaudējumus abām pārējām novada vienībām, kas nozīmēja, ka popiņi un ančiņi turnīru noslēdza ar četriem punktiem. Lai noteikti uzvarētājus, vajadzēja ķerties pie gūto un zaudēto vārtu skaitīšanas, un šie papildrādītāji labāki izrādījās Ancei, kas Vārvi pieveic ar 7:3 (Pope-Vārve 3:1).

Ances komandas panākumu kaldināja Oskars Ozoliņš, Māris Ēķis, Gvido jansons, Agnis Valks un Ingus Veidenbaums, kurš arī kļuva par visa turnīra labāko vārtu guvēju ar septiņiem precīziem sitieniem.

Visos mačos uzvaras svinēja Depo-14 spēlētāji, uz kuru fona novadnieki labi varēja pārliecināties par savām prasmēm. Jāpiebilst, ka šī komanda startē Liepājas atklātajā čempionātā, bet novada turnīrs bija labs treniņš šiem mačiem. Jau pēc turnīra tika sarīkota arī spēle starp novada izlasi un Depo-14, kurā dzelzceļnieki uzvarēja vien ar 3:2. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: