Aizvadīti kārtējie divi mači Olimpiskā centra Ventspils atklātajā čempionātā hokejā, kurā savu uzvaru skaitu papildinājuši Rodeo un Dundagas hokejisti.

Dundadznieki mērojās spēkiem ar Kurekss hokejistiem un abas komandas parūpējās par pamatīgu vārtu birumu. Edgars Gricinskis un Aigars Meiers mača sestajā minūtē Dundagas komandu bija izvirzījuši vadībā jau ar 4:0. Desmitajā minūtē pirmos vārtus guva arī Kurekss (Mārcis Kauliņš mazākumā), taču tūlīt pat tika atjaunots četru vārtu pārsvars. Līdz pārtraukumam kocinieki tomēr prata samazināt savus mīnusus. Vispirms precīzi meta Rolands Frīdenbergs, turklāt atkal mazākumā, bet perioda izskaņā vēlreiz precīzs bija Kauliņš.

Otrā perioda sākuma Dainis Mucenieks atguva vēl vienus vārtus, bet tā izskaņā Kauliņš rezultātu izlīdzināja – 5:5. Izšķirošā trešdaļa sākās ar vēl vieniem Kauliņa vārtiem, bet sešas minūtes līdz pamatlaika baigām Kurekss jau bija vadībā 8:5 (pa vārtiem Kauliņam un Helmutam Jansonam). Divi Intara Siliņa vārti atjaunoja viesu cerības uz labvēlīgu mača iznākumu, bet nedaudz mazāk par divām minūtēm līdz pamatlaika beigām Kaspars Tālbergs arī panāca izlīdzinājumu – 8:8. Mača liktenis izšķīrās pēcspēles metienu sērijā, kurā Dundagas komandai uzvaru nodrošināja Meiers.

Rodeo mačā ar Saldus/PRYOR viss tika noskaidrots jau pirmajās divās trešdaļās. Pirmajā periodā rezultātu atklāja Pēteris Vočtavs, bet otrajā ripa trīs reizes nonāca saldenieku vārtos – pa reizei precīzi meta Edijs un Renārs Vaitkusi, kā arī Mārtiņš Lilenfelds. Vairāk vārtu guvumu šajā mačā nebija un Rodeo svinēja uzvaru 4:0, tā turpinot savu panākumu sēriju.

Nākamo čempionāta spēļu grafiks: 14. novembrī plkst. 21 RodeoVNHK, 18. novembrī KurekssSaldus/PRYOR, plkst. 18.30 DundagaVNHK.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: