Pirmo zaudējumu Jaunajā Sieviešu basketbola līgā piedzīvojušas BK Ventspils spēlētājas, kas, ne pārāk veiksmīgi aizvadījušas mača otro puslaiku, ar 63:78 (15:18, 23:20, 10:22, 15:18) piekāpās vienām no turnīra līderēm – RSU basketbolistēm.

Jāatzīmē, ka šosezon pirmo spēli ventspilnieču sastāvā aizvadīja arī Kristīne Silarāja, bet ar viņas sekmīgo sniegumu šoreiz izrādījās daudz par maz. Silarāja ar 21 gūto punktu pārliecinoši kļuva par ventspilnieču rezultatīvāko spēlētāju, viņai arī labākais efektivitātes koeficients (+22). Savukārt nevienai citai no Ventspils basketbolistēm neizdevās pārsniegt desmit gūto punktu robežu. Nākamā rezultatīvākā ar deviņiem punktiem (+6 atl.b.) bija Anete Erdmane, bet pa astoņiem guva gan Ieva Naudiņa (+5 piesp.), gan Adelīna Vanaga.

Čempionāta kopvērtējumā ventspilnieces ar divām uzvarām un vienu zaudējumu ieņem trešo vietu, bet līderes ar trim uzvarām tikpat spēlēs ir gan RSU, gan SK Valmiera basketbolistes. Nākamo spēli ventspilnieces aizvadīs tikai 24. novembrī, kad pie sevis uzņems vienu no turnīra pastarītēm – Ķekavu/TTP.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: